Ostalo

Atletska škola i vrtić s vama kroz cijelu godinu

Logo Atletskog kluba Agram Foto: AK Agram Logo Atletskog kluba Agram

Atletski klub Agram najuspješniji je klub u Hrvatskoj. Naši atletičari i atletičarke redovito postižu hrvatske rekorde, osvajaju medalje, ekipna i kup natjecanja. Redoviti su članovi hrvatske reprezentacije na međunarodnim natjecanjima od najmlađih do najstarijih dobnih kategorija i natječu se na atletskim natjecanjima najveće razine. U sve to možete se uvjeriti sami pretražite li našu internetsku stranicu.

Našim programima obuhvaćeno je preko četiri stotine djece i mladeži. I zato, svatko tko se želi baviti atletikom je više nego dobrodošao! Najbitnije su dobra volja i želja. Pozivamo da nam se tijekom ove jeseni priključite i postanete dio našeg kluba.

Primjerenim sadržajima imamo prostor za svakoga i nikoga ne odbijamo, bez obzira na dob i kondicioniranost. Otkrijte zašto atletiku nazivaju "kraljicom sportova". U našem programu postoje atletska škola i atletski vrtić koji uvijek dobro funkcioniraju u već dobro poznatim terminima koje možete pronaći u tekstu ispod.

U slučaju velikog interesa roditelja i djece za termine koji nisu ispod navedeni, vrlo rado ćemo se prilagoditi potrebama i otvoriti još novih termina za atletsku školu i vrtić.

 

Atletska škola

Predviđena je za dob od 12 godina i starije (naglasak na riječ "predviđena").

Gdje se nalazimo?

Mjesto treninga je atletska staza ŠRC Mladost (Jarunska 5), a okupljamo se na skakalištu u vis.

Kada se trenira?

Osnovni termini treninga su od ponedjeljka do petka u 9h ili 16h, a u subotu je početak treninga predviđen u 10h.

Kontakt i treneri

Službeni web : www.atletskiklubagram.hr/atletska-skola.html

Službeni mail : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Antonija Žalac (Mob : +385 99 2303 191 | E-mail : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

Jasmina Katalinić  (Mob : +385 98 639 196 | E-mail : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

Atletski vrtić

Predviđen je za dob od 4 do 11 godina. (Naglasak na riječ "predviđena")

Gdje se nalazimo?

Mjesto treninga je atletska staza ŠRC Mladost (Jarunska 5), a okupljanje je na dijelu tribine s kontrolnom kućicom. Ne možete pogriješiti, primijetiti ćete već puno djece i roditelja. U zimskom dijelu treninga koristi se dvorana pored unutrašnjeg plivališta.

Kada se trenira?

Trenira se ponedjeljkom, srijedom, petkom s početkom u 18h.

Kontakt i treneri

Službeni web : http://www.atletskiklubagram.hr/atletski-vrtic.html

Službeni mail :Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sanda Petričević (Mob : +385 98 529 774 | E-mail : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

Jasmina Katalinić  (Mob : +385 98 639 196 | E-mail : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

atlvrt-p1

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook