Domaća natjecanja

Ekipno PH u planinskom trčanju: Agrameri i Agramerke drugu godinu zaredom najbolji

Erent, Matošević, Murić, Ćulibrk i Grdenić (s lijeva na desno) Foto: AK Agram Erent, Matošević, Murić, Ćulibrk i Grdenić (s lijeva na desno)

U samom srcu parka prirode Papuk nalazi se planinarski dom Jankovac, lokacija na kojoj su započinjale utrke.

Izuzetno nam je drago kako su naši (planinski) trkači i trkačice ponovili prošlogodišnji uspjeh iz Kamešnice te se u Zagreb vraćaju s naslovima ekipnih pobjeda, kako u muškoj, tako i u ženskoj konkurenciji.

Zasluge u muškoj ekipi pripadaju Bruni Erentu, Goranu Grdeniću i Goranu Muriću sa sveukupno zbrojenim vremenom 2:08:58. Najbrži u ovom sastavu bio je Bruno koji je s istrčanih 41:52 u cilj ušao kao drugoplasirani.

Idući od naših u cilj ulazi kao petoplasirani Goran Grdenić (43:19), a neposredno nakon toga s 43:47 Goran Murić osvaja 7. mjesto.

U ženskoj konkurenciji dobitna kombinacija Matea Matošević i Ljiljana Ćulibrk nije se mijenjala tako da su u istom sastavu ponovno došle do pobjede sa sveukupnih 1:42:46.

Matea je očekivano dominirala i vodila žensku ekipu Agrama do novog naslova uvjerljivo pobijedivši s 44:44! Sedmoplasirana s 58:02 u cilj je ušla Lili i tako zaključila sveukupno vrijeme naše ekipe.

Čestitamo našim planinskim prvacima na ponavljanju uspjeha i na osvajanju novih naslova! Planinsko trčanje nije za svakoga i samo najbolji 'opstaju'.

  • Natjecanje: Ekipno prvenstvo Hrvatske u planinskom trčanju
  • Mjesto: Papuk
  • Datum: 17.8.2013.
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook