Domaća natjecanja

RASPIS Prvenstvo Hrvatske u štafetama - Treća sreća za festival hrvatske atletike

Jedan od vizuala Foto: AK Agram Jedan od vizuala

Nakon dva uspješna izdanja, vrijeme je za 3. po redu natjecanje u organizaciji našeg kluba. Vjerujemo kako nas očekuje još jedno uzbudljivo i zanimljivo nadmetanje štafeta u različitim kombinacijama (ženskim, muškim, žensko-muškim) u različitim disciplinama. 

Raspis se može pogledati u linku ispod članka i molimo sve da s posebnom pozornošću pročitaju dokument koji je opširniji nego inače, ali s razlogom. Za sve ostale upite postoje naši kanali komunikacije, kao i mogućnost obraćanja Hrvatskom atletskom savezu.

Ove godine imamo i prvu, nešto značajniju promjenu u sustavu natjecanja naspram prijašnja dva izdanja, a to je da više nemamo službenu kategoriju limača i limačica na 4x60m i 4x200m već ju dobivaju mlađi kadeti i mlađe kadetkinje koji između ostalog obuhvaćaju spomenuti uzrast. Samim time, ipak se ne radi o nečemu posebno revolucionarnom.

Veseli nas da je ideja štafetnog prvenstva (po uzoru na svjetsko natjecanje) jako dobro prihvaćena diljem cijele Hrvatske. Vidjeli smo u drugom izdanju da uspješna prva godina nije bila slučajnost i drago nam je što se ovo pretvara u jednu lijepu tradiciju te se nadamo da će se nastaviti u spomenutom smjeru.

Sad nam još trebaju samo što bolji vremenski uvjeti jer ne sumnjamo da će interes ponovno biti velik i da svi žele polako krenuti u sezonu putem ovog natjecanja. A u timu je uvijek lakše, naspram pojedinačnog nastupa...

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook