Statistika

Deset najčitanijih vijesti na internetskoj stranici u 2014. godini

Otkrijte 10 najčitanijih vijesti Foto: AK Agram Otkrijte 10 najčitanijih vijesti

Završit ćemo sa informacijama vezane uz našu internetsku stranicu u 2014. godini s deset najčitanijih i najposjećenijih članaka.

Nitko ne može sa stopostotnom sigurnošću tvrditi kako su ovi podaci točni, ali vjerujemo kako je Googleova tehnologija u ovom slučaju jedna od preciznijih.

Deset najčitanijih vijesti u 2014. godini

Napisali smo sveukupno 311 članaka u kategoriji Vijesti koju dodatno dijelimo na "Domaća natjecanja", "Međunarodna natjecanja" i "Ostalo".

Napominjemo kako se u ovoj listi najčitanijih deset članaka nalaze isključivo vijesti. Statistika, multimedija (foto i video) i ostali sadržaji nisu uključeni u ovu listu najčitanijih deset.

1. Preminuo Ivan Ivančić (1937. - 2014.)

Jedan od najtužnijih trenutaka za hrvatsku atletiku definitivno je bila smrt legendarnog bacačkog trenera. Bila je to naša najudarnija vijest koja je pročitana 2.222 puta, a naš tekst su prenijeli novinari gotovo svih portala i medija. Pritom su neki korektno naveli izvor, a kritiku zaslužuju oni portali (a ima ih) koji su sebi pripisali tekst što je u najmanju ruku neprofesionalno i neozbiljno. No to ostavljamo njima 'na teret' i nadamo se da u ovoj 2015. godini neće biti ovako teških udaraca po naš sport, a smrt Ivančića to definitivno jest.

2. Miting otvorenja sezone: Šimić ostvarila najvrjedniji rezultat s preskočenih 189cm, Kolareviću norma za juniorsko SP

Ana Šimić bila je zvijezda našeg mitinga, ali sigurno nije jedini razlog zašto se izvještaj s našeg mitinga pročitao 733 puta.

3. VIDEO: Potop na treningu donio do sad rijetko viđenu pojavu

Rijetko viđeni fenomen napuhnute atletske staze zanimao vas je 678 puta, a vrijedi istaknuti kako su neki direktno išli gledati video što znači da je ovaj događaj jedan od interesantnijih događaja u 2014. godini.

4. Europsko prvenstvo: Zašto je zapravo Mekhissi-Benabbad diskvalificiran na 3000m zapreke?

Kontroverzni potez jednako tako je izazvao podjele među ljudima, a mi smo s objektivne strane pokušali objasniti koji je stvarni razlog diskvalifikacije s obzirom na to da su hrvatski mediji i portali prenijeli pogrešnu informaciju. Slagali se ili ne, pravila su pravila, a članak je pročitan 601 put.

5. Startne liste: Vikend pripada Pojedinačnom PH za kadete i kadetkinje te mlađe kadete i kadetkinje

Ne čudi velik interes za startnim listama natjecanja predviđenog za najmlađe dobne kategorije koja su ujedno naša i najmasovnija natjecanja. Osim na stranicama Hrvatskog atletskog saveza, najava i startne liste su se čitale 595 puta.

6. Rezultati: Prvi dan Pojedinačnog PH za kadete i kadetkinje te mlađe kadete i kadetkinje

Sličan broj pregleda članaka osim startnih rezultata broje i rezultati (581 puta), pogotovo prvi dan koji traje i duže naspram drugog dana.

7. Startne liste i satnica za Miting otvorenja sezone 2014

Ranije smo već spominjali miting, tražili su se rezultati, a isto tako i startne liste sa satnicom (545 puta). 

8. Uspješno prvo izdanje klupskog jesenskog prvenstva u krosu popraćeno zanimljivim utrkama i lijepim vremenom

Više od 500 puta (točnije 513) čitao se izvještaj s prekrasnog izdanja prvog klupskog krosa, a pritom je publika zasigurno tražila i listu plasmana natjecatelja.

9. Rezultati: Drugi dan Pojedinačnog PH za kadete i kadetkinje te mlađe kadete i kadetkinje

Nešto manje (503 pregleda) zanimao vas je drugi dan natjecanja iz naslova, kao što smo i ranije stavili, sigurno je i presudilo nešto kraće trajanje naspram prvog dana.

10. Dora Filipović uvjerljivo najbolja mlađa juniorka Balkana na 400m, Penezić srebrni na 4x100m, Kožuhar 4. s osobnim!

Početak sezone i prvi međunarodni sjajni nastupi naših atletičara iz naslova izazvali su zanimanje kod vas i vijest je pročitana 493 puta. 

Na kraju ove statistike, vrijedi istaknuti kako je ovih deset najčitanijih (ili najgledanijih) pomalo i nepošteno raspoređivati jer nemaju svi jednake uvjete - neke vijesti su objavljeni ranije, neke kasnije. No ponovno ćemo reći kako se radi o banalnoj statistici koja je zanimljiva, ali i trivijalna.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook