Statistika

Deset najčitanijih vijesti na internetskoj stranici u 2013. godini (3)

Završit ćemo sa statističkim podacima iz 2013. godine vezane uz našu internetsku stranicu koja je napravljena prema izvješću Google Analyticsa s trećim dijelom gdje donosimo informacije vezane uz najčitanije i najposjećenije članke.

Nitko ne može sa stopostotnom sigurnošću tvrditi kako su ovi podaci točni, ali vjerujemo kako je Googleova tehnologija u ovom slučaju jedna od preciznijih.

Deset najčitanijih vijesti u 2013. godini

Napisali smo sveukupno 328 članaka od čega 200 njih pripada kategoriji vijesti.

Napominjemo kako se u ovoj listi najčitanijih deset članaka nalaze isključivo vijesti. Statistika, multimedija (foto i video) i ostali sadržaji nisu uključeni u ovu listu najčitanijih deset.

1. VIDEO: Čestitamo Filipu Mihaljeviću, europskom juniorskom viceprvaku i brončanom Dini Bošnjaku

Jedan od ljepših trenutaka za hrvatsku atletiku definitivno je bilo srebro Filipa Mihaljevića iz Splita i bronca Dine Bošnjaka iz Velike Gorice. Osim tekstualne čestitke, objavili smo video njihovih nastupa što je u konačnici privuklo više od 1000 pregleda tj. 1197!

2. VIDEO: Čestitka Matiji Greguriću, mlađejuniorskom prvaku svijeta

Praktički bi mogli prekopirati tekst iz prošle rečenice, Matija Gregurić je također razveselio mnoge ljubitelje i simpatizere hrvatske atletike s osvajanjem naslova svjetskog prvaka, također smo to popratili jednim videozapisom, a jedino nam je žao što ovaj uspjeh nije jače odjeknuo u sportskim medijima (koliko zaslužuje).

3. Niz dobrih rezultata i ostvarenih normi na 2. izdanju Mitinga otvorenja sezone

Puno toga dobroga vidjeli smo na ovogodišnjem izdanju našeg Mitinga otvorenja sezone koji je dobio i svoju memorijalnu disciplinu posvećenu našem prerano preminulom skakaču u vis, Goranu Subotiću. Kada tome pribrojite lijepo vrijeme, dobru atmosferu i rezultate, ne čudi kako se našlo puno zainteresiranih za izvještaj s natjecanja. Točnije, 912 pregleda.

4. Sutra na rasporedu Kup Hrvatske za juniore i juniorke 2013, najavljena kiša

Organizirali smo juniorski Kup Hrvatske ove godine, a u ovom članku vas vjerojatno nije privukla toliko najava kiše koliko startnih lista.

5. Ludnica na prvom danu kadetskog i mlađekadetskog prvenstva, od kontroverzi do rekorda

Uvelike zanimljiv prvi dugački dan (doduše, ne kao u Rijeci) pojedinačnog prvenstva Hrvatske za uzraste rođene od 1998. godine i kasnije ponudio je niz nevjerojatnih događaja koje je teško sažeti pa vam preporučujemo da se sami ponovno podsjetite.

6. Kadetska generacija za pamćenje: Uvjerljivo najuspješniji!

Sličan broj pregleda članaka broje prvi i drugi dan (blizu 800), puno ljudi je željelo pročitati zašto ćemo dugo vremena pamtiti ovu kadetsku generaciju i kako im je uspjelo da budu najuspješniji.

7. Nakon 12 godina kadetsko i mlađekadetsko prvenstvo Hrvatske ponovno u Zagrebu, Hrvati u Litvi

Kadeti, kadetkinje, mlađi kadeti i mlađe kadetkinje u ovoj godini su definitivno dobili svoju pozornost, ali i seniorska reprezentacija koja se natjecala u Litvi na Europskom ekipnom prvenstvu (2.liga). Najavu je pročitana preko 500 puta (528).

8. Mamić razotkrio Murićev tajni identitet

Naša ne-prvoaprilska šala u prošloj godini pregledana je 560 puta, ne čudi nas, Zdravko Mamić uvijek privlači pozornost, a kad tome pridodate dva Matea Kovačića (našeg i nogometnog) uz Gorana Murića - morate imati ovu vijest među deset najčitanijih.

9. Raspis: Miting otvorenja sezone 2013

Svaki miting svake godine donese nešto novo (bilo po pitanju disciplina, nagrada i ostalih), raspis se osim i na HAS-ovoj stranici gledao i na našoj.

10. Ponovno dominantni: Veličanstvena ekipna pobjeda na krosu!

Ekipno prvenstvo Hrvatske u krosu i naši odlični uspjesi ovdje redovito imaju svoju publiku, drago nam je kako je to i ove godine bio slučaj.

Vrijedi napomenuti kako je ovih deset najčitanijih (ili najgledanijih) pomalo i nepošteno raspoređivati jer nemaju svi jednake uvjete - neke vijesti su objavljeni ranije, neke kasnije. No ponovno ćemo reći kako se radi o banalnoj statistici koja je zanimljiva, ali i trivijalna.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook