Ostalo

Mamić razotkrio Murićev tajni identitet

Zdravko Mamić, Goran Murić (gore), 2xMateo Kovačić (dolje) Foto : AK Agram, jutarnji.hr Zdravko Mamić, Goran Murić (gore), 2xMateo Kovačić (dolje)

Nakon odlaska Dinamove mlade nade Matea Kovačića u talijanski Inter FC, Zdravko Mamić je na posljednjoj u nizu svojih presica otkrio svog tajnog aduta u liku našeg trenutačnog člana - Gorana Murića! Donosimo našu verziju priče...

U prilog tomu donosimo i kratki isječak gdje se jasno vidi kako "priprema teren" za Murića kojeg nije imenovao imenom, ali tu je sve više nego jasno. 

Strogo se čuvala tajna (do danas) kako je izvršni predsjednik GNK Dinamo nakon prodaje Matea Kovačića kao zamjenu vidio upravo našeg Matea Kovačića. Naime, plan je bio nadomjestiti "njihovog" Matea s "našim" Mateom bez da itko to primijeti. No nakon što je uprava Agrama odbila velikodušnu ponudu za prelazak, Mamić se okrenuo Muriću.

Čini se kako je Goran proteklih 15 (vjerojatno i više) godina vodio dvostruki život, danju je bio atletičar, trkač, maratonac i trener, a noću potajno prakticirao nogomet i spremao se za ovaj trenutak. Mora se priznati kako je Goran uspješno čuvao svoju mračnu tajnu (u ovom kontekstu riječ "mračna" odnosi se doslovno na mrak s obzirom na to kako je Goran trenirao poslije ponoći).

Kuloari su nam rekli kako su se Goran i Zdravko prvi puta susreli preko njihovog zajedničkog prijatelja, a inače Goranovog dalekog rođaka - Josea Mourinha (niste valjda mislili kako je Muriću "Murinjo" nadimak?).

Ovakva prilika se nudi samo jednom u životu, stoga je uprava Agrama dozvolila Muriću da započne pregovore s Mamićem. Oni će početi krajem ovog tjedna, a završetak pregovora predviđen je u razdoblju od 2020. godine do 2025. godine.

Kao što smo napočetku rekli, ovo je naša verzija priče, ali možda vi bolje znate što je zapravo htio kazati Zdravko Mamić? Nudimo vam još mogućnosti koje nikako ne treba isključiti. Stoga dajte svoj glas.

{acepolls 7}

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook