Statistika

Deset najčitanijih vijesti na internetskoj stranici u 2016. godini

Logo kluba Foto: AK Agram Logo kluba

Osim statističkih podataka za našu internetsku stranicu, uvijek ponudimo i izbor deset najčitanijih i najposjećenijih članaka, ovaj puta za 2016. godinu.

Nitko ne može sa stopostotnom sigurnošću tvrditi kako su ovi podaci 100% točni, ali vjerujemo kako je Googleova tehnologija u ovom slučaju jedna od preciznijih.

Deset najčitanijih vijesti u 2016. godini

Napisali smo nikad veći broj od sveukupno 275 članaka u kategoriji "Vijesti" koju dodatno dijelimo na "Domaća natjecanja", "Međunarodna natjecanja" i "Ostalo" te kategorije "Intervju i izjave" i "Statistika".

Napominjemo kako se u ovoj listi najčitanijih deset članaka nalaze isključivo vijesti. Multimedija (foto i video) i ostali sadržaji (rubrike) nisu uključeni u ovu listu najčitanijih deset. Isto tako, jasno je kako vijest napisana u kasnijoj fazi godine (npr. 31. prosinca) za razliku od one u početnoj (1. siječnja) je u prednosti. No zato je ovo na kraju statistika.

1. Ante Mimica (1981. - 2016.)

Protekla 2016. godina zasigurno će se pamtiti kao jedna od crnijih godina u posljednje vrijeme, a u tu kategoriju definitivno ulazi lipanjski šok i odlazak velike ljudske veličine kao što je naš nekadašnji član Ante bio. Koliko je to odjeknulo govori podatak od čak 12863 pregleda stranica. I to nešto govori o tuzi koja se uvukla među velik broj ljudi na koje je ostavio dojam, ovo je najčitanije vijest naše stranice ikada u razdoblju od jedne godine.

2. ANKETA: Odaberite discipline za Miting otvorenja sezone 2016.

Biranje discipline sa strane publike ponovno se pokazalo punim pogotkom, dobili smo približan broj pregleda onoj prošlogodišnjoj anketi, malo je nedostajalo do 3000 pregleda (točnije 2911).

3. Milan Vitasović (1952. - 2016.)

Odlazak ovog velikog atletskog radnika i djelatnika još jedan je dokaz crne godine iza nas. Tužna vijest pročitala se 1758 puta. 

4. VIDEO: Čestitamo senzacionalnoj Sari Kolak, olimpijskoj pobjednici!

Bilo je za očekivati da će sportska senzacija i jedan od prekrasnih trenutaka hrvatskog sporta naći svoje mjesto u naših TOP10. Broj pregleda je blizu 1000, točnije 928. 

5. UPISI u ŠKOLU ATLETIKE 2016

Imamo posebne stranice koje broje daleko više pregleda, ali povodom promocije napravili smo i posebnu vijest pročitanu 908 puta.

6. SENZACIJA na pomolu: Zagreb nikad bliže dobivanju atletske dvorane!

Preko 600 pregleda (641) popraćena je ova ekskluzivna vijest za koju se nadamo da će se u budućnosti pokazati i istinitom.

7. Matošević uspješno završila svoj prvi olimpijski maraton

Matea se upisala u klupsku povijest kao naša olimpijka, a mi smo upisali 619 pregleda.

8. Fantastično pojačanje prijelaznog roka: ANA ŠIMIĆ u Agramu!

Jedna od prvih sjajnih vijesti u 2016. godini pročitana je 617 puta.

9. Neslužbeno: Norme za Europsko juniorsko i mlađeseniorsko prvenstvo u 2017. godini

Zasada nismo griješili s neslužbenim normama koje bi na kraju bile i službene, a prepoznaju to i naši posjetitelji koji su putem ove vijesti norme tražili 604 puta.

10. Katalinićev oproštaj od Vitasovića: "Entuzijast bez premca, živio je atletiku 24h dnevno"

Svojevrsno obraćanje Mladena Katalinića povodom odlaska Milana Vitasovića zaključuje naš pregled od deset najčitanijih članaka. Ova vijest na kraju godine broji 596 pregleda.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook