Međunarodna natjecanja

NAJBOLJI HRVATSKI NASTUP na EP do 18 godina: REKORDNA Štafeta 100-200-300-400m na korak do medalje! (VIDEO)

Zadnji dan Europskog prvenstva za mlađe juniore i juniorke obilježen je na samom kraju odličnim nastupom naše štafete 100-200-300-400m koja je čak u jednom trenu s 4. mjesta 'skočila' na 3. mjesto, ali kako to obično biva u žalbama i kontra-žalbama, izvorni pobjednici Talijani su se nakon prvotne diskvalifikacije vratili na 1. mjesto i samim time nas pogurnuli ponovno plasman niže.

Krešo ponovno u Istanbulu, ovaj put na Balkanskom juniorskom (U20) prvenstvu

'Rošade' s Prvenstvom Balkana za juniore i juniorke, počevši od promjene lokacije (iz Burse u Istanbul) te termina sa subote i nedjelje na pomalo neuobičajeni četvrtak i petak izazvale su dosta problema u smislu odabira reprezentacije Hrvatske jer se u to vrijeme pišu državne mature i posve je jasno kako većina onih rođena 1999. godine mora imati prioritet koji ipak ne može biti ovo natjecanje.

Međunarodni vikend naših reprezentativaca Hrvatske na dva velika natjecanja u Italiji i Turskoj

Bez ikakve sumnje, drugi tjedan ovog lipnja ponudio je niz različitih međunarodnih natjecanja, a njegova kulminacija slijedi ovaj vikend kada su nam na rasporedu Prvenstvo Mediterana do 23 godine koje će se održavati kroz subotu i nedjelju dok Prvenstvo Balkana do 18 godina se održava samo jedan dan, i to onaj subotnji.

Uspješan hodački vikend u Slovačkoj - 16 nastupa 8 naših atletičara i 6 postolja

Slovačka je zemlja u kojoj se potiče razvoj atletskog hodanja. Više trenera i klubova uporno i aktivno radi s najmlađima, što oslikava podatak da je 33 slovačkih djevojčica i dječaka (i još 7 iz drugih zemalja) mlađih od 12 godina iz 6 klubova nastupilo na utrci u gradiću Borsky Mikulaš pri čemu nitko nije bio diskvalificiran. 

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook