Međunarodna natjecanja

Krešo ponovno u Istanbulu, ovaj put na Balkanskom juniorskom (U20) prvenstvu

'Rošade' s Prvenstvom Balkana za juniore i juniorke, počevši od promjene lokacije (iz Burse u Istanbul) te termina sa subote i nedjelje na pomalo neuobičajeni četvrtak i petak izazvale su dosta problema u smislu odabira reprezentacije Hrvatske jer se u to vrijeme pišu državne mature i posve je jasno kako većina onih rođena 1999. godine mora imati prioritet koji ipak ne može biti ovo natjecanje.

Međunarodni vikend naših reprezentativaca Hrvatske na dva velika natjecanja u Italiji i Turskoj

Bez ikakve sumnje, drugi tjedan ovog lipnja ponudio je niz različitih međunarodnih natjecanja, a njegova kulminacija slijedi ovaj vikend kada su nam na rasporedu Prvenstvo Mediterana do 23 godine koje će se održavati kroz subotu i nedjelju dok Prvenstvo Balkana do 18 godina se održava samo jedan dan, i to onaj subotnji.

Uspješan hodački vikend u Slovačkoj - 16 nastupa 8 naših atletičara i 6 postolja

Slovačka je zemlja u kojoj se potiče razvoj atletskog hodanja. Više trenera i klubova uporno i aktivno radi s najmlađima, što oslikava podatak da je 33 slovačkih djevojčica i dječaka (i još 7 iz drugih zemalja) mlađih od 12 godina iz 6 klubova nastupilo na utrci u gradiću Borsky Mikulaš pri čemu nitko nije bio diskvalificiran. 

ISPUNILI NORME Čukman i Malenica furiozno krenuli u sezonu na našem mitingu (VIDEO)

Iako je prognoza sugerirala sve samo ne lijepo vrijeme, dobili smo ga i ovaj puta, uvjeti su zaista bili više nego zadovoljavajući, štoviše, vrlo ugodni, a kao što smo već naveli kako su mnogi naši atletičari i atletičarke iskoristili to, moramo tu posebno istaknuti neke koji su pritom ispunili norme za međunarodna natjecanja u ovoj godini.

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook