Domaća natjecanja

VIDEO: Kadeti i kadetkinje u novom nadmetanju za Kup Hrvatske podno Kantride

Ponovno na Kantridi Foto: AK Agram Ponovno na Kantridi

Treću godinu uzastopno vraćamo se u Rijeku na završnicu kadetskog Kupa Hrvatske čime će se kompletirati održavanje sve tri inačice (kadetski, juniorski i seniorski) ovog natjecanja.

Već ranije Hrvatski atletski savez objavio je listu finalista koju smo mi također objavili kada su u pitanju našu članovi i članice, a u međuvremenu nije bilo nikakvih odjava i promjena koje bi dovele do nekih dodatnih finalista. To potvrđuje i preliminarna startna lista koju možete pronaći u linku ispod članka.

Oni koji nisu imali kvalifikacije su bili hodači i hodačice kojih će ponovno iz naših redova doći najviše. Konkretno, od kadeta očekujemo nastupe: Mateo Jurišić, Bruno Di Giusto, Niko Kožul i Bruno Perec

Kod kadetkinja očekivano će biti još više djevojčica: Iva Vranić, Zana Redžebašić, Mia Marek, Lucija Kozina, Katarina Vidmar, Nika Gušić, Tiziana Petrak, Lara Jurić, Nika Marković i Lana Švarbić

Po običaju neki od navedenih imaju već iskustva, a i nove snage su prisutne.

Kao i svake godine, veselimo se borbi za tri trofeja u sveukupnoj, muškoj i ženskoj konkurenciji i nadamo se kako ćemo u svakoj od navedenih konkurencija izboriti mjesto na postolju. Tom prigodom kao još jednu čestitku svima koji će sutra nastupati (i izborili su nastupu) objavljujemo video s njima.

Ovo natjecanje ujedno bi trebalo biti ogledno za idući tjedan kada je na rasporedu međunarodni susret petero kadetskih reprezentacija, uključujući i Hrvatsku, naravno.

Ono što je možebitno loša vijest je trenutačna najava vremenske prognoze koja ne donosi (za sada) puno toga dobroga, ali ako je nešto pravedno u ovom finalu onda je to da će svi imati iste uvjete.

Sretno svima!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook