Domaća natjecanja

POVIJESNIH 1000+ BODOVA Novi rekord za sveukupnu pobjedu na seniorskom Kupu Hrvatske!

Nakon što smo prije nešto više od tri godine bili prvi juniorski pobjednici Kupa Hrvatske osvojivši preko 1000 bodova (točnije 1037), ponovno smo se upisali u povijest ovog natjecanja, ali u seniorskom djelu gdje smo sada osvojili još više, čak 1055 bodova!

Još jedna velika i sjajna generacija atletičara i atletičarki napravila je nešto što je nekad možda bilo nezamislivo, ali sada više nije. U ovih 10 godina pomaknuli smo puno granica, a najnovije postignuće očiti je dokaz kako s tim nastavljamo i dalje!

Posebno smo tu sretni što je naš ženski dio napravio ogroman iskorak naspram prošle godine i za pobjedu osvojio čak 481 bod, a kad tome pridodate 574 bodova od seniora, teško je ne biti najbolji.

Istini za volju, za razliku od seniora gdje je općeniti odaziv na ovo natjecanje bio zaista dobar i optimalan, ne može se reći da je isto bilo kod seniorki, ali to je općenito trend koji se događa da u mlađim uzrastima bude više pripadnica ženskog spola dok onda u seniorskoj dobi se stvari malo preokrenu u suprotnom smjeru.

No to je neka druga i posebna tema, a ono što nas veseli je što su naše atletičarke ostale izvan te priče i iskoristile priliku za još jednim osvajanjem natjecanja! A još k tome se radi o Kupu Hrvatske, natjecanju velike tradicije...

Zanimljivo je kako smo sveukupno imali čak 20 pobjeda što je veći broj od ostalih plasmana (2. - 12. mjesto) koji su donosili bod ili bodove.

Dostupni su i detaljni izvještaji nastupa Agramera i Agramerki.

Velike čestitke i pohvale našim atletičarima, atletičarkama, trenerima i trenericama na još jednom uspješnom natjecanju! BRAVO!

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook