Međunarodna natjecanja

Šestero Agramovih reprezentativaca na Balkanskom seniorskom dvoranskom prvenstvu

Zuanović, Penezić, Juriša, Šimić, Svalina i Mrčić Foto: AK Agram/Renato Branđolica Zuanović, Penezić, Juriša, Šimić, Svalina i Mrčić

Očito je broj "6" naš ove godine kad su u pitanju dvoranska balkanska natjecanja s obzirom da nakon šestero juniorskih, imamo i jednak broj hrvatskih reprezentativaca na natjecanju seniorskog uzrasta.

Za razliku od prvog i povijesnog juniorskog, ovo natjecanje zasigurno nije prvo, ali je svakako posebno s obzirom da će se održati u Beogradu, točnije Kombank Areni. Tamo će se tjedan dana kasnije održati Europsko dvoransko prvenstvo. U prijevodu, subotnje natjecanje prava je 'generalna proba' za idući tjedan kada nas očekuje najveće dvoransko natjecanje starog kontinenta.

Zasigurno će to našim članovima i članicama biti motiv više u nastupima koji ih očekuju s obzirom da su među prvima koji će testirati novu dvoransku stazu za natjecanje.

Zanimljivo je kako su domaćini za ovo natjecanje predvidjeli prodaju karata koja je simbolična (200 dinara = cca 10 kuna) i pratit ćemo odaziv koji bi s obzirom na njihove adute, trebao biti dobar. Uz to, prihod je predviđen za donaciju u humanitarne svrhe.

Pozive su dobili: Ana Šimić (vis), Lara Juriša (motka), Bruno Penezić (60m), Filip Svalina (1500m), Filip Mrčić (vis) i Ante Zuanović (troskok). Cjelovit popis možete pogledati u linku ispod članka.

Ana će tako nakon tri godine ponovno nastupati na ovom natjecanju gdje je tada i osvojila naslov, pa joj želimo ponavljanje identičnog uspjeha. Lara i Ante bi trebali po prvi puta debitirati za seniorsku reprezentaciju nakon nastupanja u mlađim dobnim reprezentativnim kategorijama.

Svalina već broji nastupe za seniorsku reprezentaciju, ali ovo će mu biti prvi dvoranski nastup u spomenutoj disciplini. S druge strane, Mrčić i Penezić već drugi puta u kratkom vremenskom roku odjenut će hrvatski dres s obzirom da su prije dva tjedna nastupali na juniorskom izdanju prvenstva (u istim disciplinama).

Previše informacija (prijavne, startne liste itd.) zasada očekivano nema, ali pratite naše stranice i društvene mreže za više informacija u danima koje slijede.

Čestitke svima na pozivu, želimo im što uspješnije nastupe!

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook