Međunarodna natjecanja

Zaključak odlične kros sezone: Hrelec ponovno najbolja iz West Texas A&M

Nikolina Hrelec ponovno u pravom izdanju Foto: gobuffsgo.com Nikolina Hrelec ponovno u pravom izdanju

Prema najavama i kalendaru fakulteta odnosno sportske ekipe naše Nikoline Hrelec, čini se da su Lady Buffs predvođene završile svoju kros sezonu.

Prema izjavama, radi se o zadovoljavajućim ishodima, posebice što se Agramerke tiče. Ona je u NCAA drugoj diviziji centralnog južnog prvenstva regije ponovno bila najbolja iz svoje ekipe, a sa svojim plasmanom je zaslužila "All-region" priznanje s obzirom na to da je njezina ekipa završila kao 14. u ekipnom poretku.

Natjecanje održano u Denveru, Washington parku donijelo je nastup čak 182 djevojki na utrci dugačkoj 6km (uglavnom standardno za SAD kros sezonu), a među njima je naša članica bila pojedinačno visoko plasirana na 17. mjestu u vremenu 22:53. 

Prema izvještaju iz njihovog stožera, Nikolina je ponovno bila odlična u drugom dijelu utrke kada je u posljednjih 2 kilometra prestigla čak 18 natjecateljica koje su u tom trenu bile ispred nje.

Ranije smo već pisali kako nas takve situacije ne čude, nagledali smo se takvih trenutaka u našoj zemlji te nam je drago kako je nastavila sa sličnim prezentacijama i izvan Hrvatske.

Nakon krosa, slijedi nam američka dvoranska sezona, čini se kako za West Texas A&M u 2017. godini, ali treba ostaviti mogućnost ažuriranja kalendara i pojave novih natjecanja.

Čestitamo na uspješnoj sezoni krosa!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook