Međunarodna natjecanja

Pogledajte što nas očekuje: PRELIMINARNE startne liste za Miting otvorenja sezone 2018.

Vizual Foto: AK Agram Vizual

Ranije smo najavili neke od velikih i zanimljivih utrka kao i duela unutar njih, a sada stvari stavljamo na papir i objavljujemo preliminarne startne liste uz satnicu i tehničke upute našeg mitinga koji je predviđen za početak od 14h sa svečanim otvaranjem u 16h.

Predviđeni završetak za sada je 18:30 te je u tom smislu bitno za istaknuti kako je bilo određenih promjena u satnici natjecanja naspram raspisa, kao što smo i najavili.

Ono što je u startu bitno odmah napomenuti je satnica natjecanja koja je doživjela svoje promjene u nekim (trkačkim) disciplinama naspram raspisa (uostalom u njemu je bilo najavljeno da će se to dogoditi).

Prijavljeno je ponovno 250 natjecatelja što je ekvivalent prošlogodišnjem broju (ponovno imamo sličan broj disciplina), a ono što nas posebno veseli je velika izbalansiranost u mnogim disciplinama. Jedini 'ekstrem' je tu 200m kod žena, a posebice muškaraca koji na našem mitingu uvijek izazove velik interes. Tako je bilo i ovaj puta.

U linku ispod članka nalaze se preliminarne startne liste, i ne dajte da vam potencijalno loša najava vremenske prognoze pokvari planove za dolazak, mi smo uvijek optimisti kada je vrijeme u pitanju. S druge strane, ako zaista ne možete doći na stadion uz Savu, najavili smo prijenos natjecanja uživo putem ne jednog, već više servisa.

Bilo kako bilo, uz niz vrhunskih imena s ovih (ali i šire prostora), nema straha, još jedan kvalitetno izdanje našeg mitinga je pred nama!

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook