Međunarodna natjecanja

Nastavljamo s dvostrukim LIVE STREAMOM, na redu je Miting otvorenja sezone 2018

Utrka na 600m jedna je od onih koju će te moći pratiti putem interneta Foto: Renato Branđolica/AK Agram Utrka na 600m jedna je od onih koju će te moći pratiti putem interneta

Nakon uspješne provedbe i početka ovogodišnje serije prenošenja uživo natjecanja na Prvenstvu Hrvatske u štafetama, nema razloga da isto ne ponovimo za naš Miting otvorenja sezone 2018.

Tako ćemo za sve one koje zanima prijenos natjecanja uživo, ponuditi dvije mogućnosti gledanja natjecanja, a to je putem YouTube kanala ili Facebook stranice. Facebook live je sam po sebi malo pristupačniji (jer je ipak više društvena mreža naspram YouTubea), ali isto tako na YouTube Live je veća mogućnost kvalitetnije slike kada streamamo.

Doduše, za oni koji to prate mobilnim putem, teško da će primijetiti neku veliku razliku.

Na dan natjecanja objavit ćemo poseban članak s linkom i videom prijenosa uživo, a za one koji su nestrpljivi preporučujemo im da se pretplate na naš kanal ili da 'lajkaju' i 'followaju' našu Facebook stranicu.

Iako natjecanje službeno počinje od 16h, planirani početak prijenosa uživo je od prve discipline, dakle počinjemo s kladivom od 14h i dalje. U prijevodu, planiramo prenositi sve. Naravno, u kasnijem tijeku kad započnu utrke teško ćemo baš uspjeti pratiti sve od tehničkih disciplina, ali vjerujemo da će naša osoba za kamerom biti na visokoj razini, kao i cijelo natjecanje.

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook