Međunarodna natjecanja

Novosti zapadno od Hrvatske: I Filipović postala 'Amerikanka', Cepuš postaje, Hrelec i Petters završile s kros sezonom

'Amerikanka' Filipović Foto: Renato Branđolica 'Amerikanka' Filipović

Nismo jedno vrijeme imali vijesti iz Sjedinjenih Američkih Država gdje svakim danom naša 'kolonija' postaje sve veća i veća.

Od izuzetih iz naslova članka nismo zaboravili na Brunu Jednačka (Yale Bulldogs) i Paola Lazarića (West Texas A&M) koji logično ipak ne nastupaju u ovom dijelu američke kros sezone već pripremaju za potencijalne nastupe u idućoj godini.

Glavna novost za ovu sezonu (odnosno iduću godinu) je kako u SAD-u od 9. mjeseca obitava i Dora Filipović koja je pristupila Grand Canyon Universityju i bit će član njihovog sportskog ogranka u idućim godinama pred nama. Naravno, njezine pripreme za iduću godinu također su počele.

S druge strane, kroz 9. i 10. mjesec za svoje sportske ekipe tijekom kros sezone na određenim nastupima nastupale su Anamarija Petters (UTA Mavs) i Nikolina Hrelec (West Texas A&M) s tim da možemo reći kako je potonja imala nešto više nastupa i pritom kroz ovo razdoblje od strane svog fakulteta dobila i određena priznanja.

Svima želimo puno sreće i uspjeha te da nam se što bolje pripreme za novu sezonu!

Za kraj možemo samo spomenuti kako je ovih dana potvrđena i vijest kako će se iduće ljeto/jesen u Lubbock (Texas) preseliti i Sven Cepuš koji bi karijeru trebao nastaviti na Texas Tech Universityju tj. Texas Tech Athleticsu.

Thank you! @texastechathletics #tt #redriders #WreckEm

Objavu dijeli Sven Cepuš (@ceps1)

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook