Međunarodna natjecanja

Naši ponovno nastupali na Yilmaz Sazak memorijalu u nemirnoj Turskoj

Ivan Pavunc, Zlatko Kožuhar, Jure Josipović i Danijela Grgić Foto: AK Agram Ivan Pavunc, Zlatko Kožuhar, Jure Josipović i Danijela Grgić

Nakon prošlogodišnje 'pauze', naši atletičari ove godine ponovno su kao i 2011. godine nastupili na memorijalu u Turskoj tj. Istanbulu. Nastupali su Ivan Pavunc, Danijela Grgić, Jure Josipović i Zlatko Kožuhar.

Zanimljivo, kao i prije dvije godine nastupali su na 300m (Ivan) i 1500m (Jure). Ivan je 300m istrčao za 38.85 dok je Jure na pet puta dužoj utrci postavio svoj novi osobni rekord! Ciljem je prošao kao četvrtoplasirani, a istrčano vrijeme je 4:06:38.

S druge strane Danijela na 300m i Zlatko na 1500m nastupali su ovdje prvi puta. Danijela je svoju utrku završila s 42.73 dok je Zlatko završio utrku na 13. mjestu, a istrčao ju je za 4:33,07.

O samom memorijalu odnosno osobi po kojoj memorijal nosi ime možete pročitati na ovom linku.

Želimo im sretan put pri povratku, pogotovo sada u trenutačnim uvjetima u kojoj se Turska nalazi jer pretpostavljamo kako ste upoznati sa sukobima policije i prosvjednika nakon čega je nastao kaos. Očekuje se kako će glavnu ulogu u smirivanju nereda odigrati upravo naš Jure Josipović, poznati Strasbourški mirotvorac i naknadno pridruženi član Europskog parlamenta.

  • Natjecanje: Yilmaz Sazak Memorial 2013
  • Mjesto: Istanbul (TUR)
  • Datum: 1.6.2013.
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook