Međunarodna natjecanja

Matošević sutra na 10 000m

Europsko prvenstvo za mlađe seniore i seniorke u Ostravi za neke je već počelo, a za neke počinje sutra.

 

 

Ove sezone Matea Matošević nastupala je dva puta u već spomenutoj disciplini. Bili su to u svakom slučaju uspješni nastupi jer su oba puta postavljeni novi mlađeseniorski državni rekordi. Prvi puta ove sezone nastupila je 26.ožujka u Sinju (Pojedinačno PH na 10000m i hodanju na stazi) i trčala 35:44,99. Novi nastup uslijedio je mjesec dana kasnije u slovenskim Domžalama, tamo je Matea bila još brža, istrčala je 35:33,39.

 

U ovom mjesecu Matea je ostvarila također vrlo dobra dva nastupa, u Bovcu je bila trećeplasirana na utrci neštoj dužoj od 3km (3360m) s istrčanih 11:22,2 da bi nas učinila još optimističnijima svojim posljednim nastupom na Sljemenu prije EP do 23! Već smo o tome pisali ranije, ali 29:45 uvijek vrijedi ponoviti, istaknuti i pohvaliti.

 

Danas je prijenosa na Eurosportu bilo, stoga je za očekivati kako će i sutra početi kako je i najavljeno, u 17:45. Primjećujete da program počinje u trenutku kada će Matejina utrka već biti pri kraju. Iz tog razloga, preporučujemo vam da rađe posjetite stranicu Europske atletske asocijacije, točnije posjetite ovaj LINK koji vas vodi na stranicu Europske atletske televizije pod pokroviteljstvom asocijacije te ako sve bude poput današnjeg prijenosa, moći ćete uživati u nastupu naše Matošević od početka do kraja!

 

Želimo puno sreće Mateji na sutrašnjem nastupu! 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook