Međunarodna natjecanja

Fantastičnih 34:28,94 i 6.mjesto u Europi!

Imamo novi mlađeseniorski državni rekord, a postavila ga je Matea Matošević današnjom odličnom utrkom na 10000m u Ostravi na EP do 23!

 

Na početku utrke Matea se pametno odlučila trčati na začelju skupine i još je tokom cijele utrke "kontrolirala situaciju" i vjerujemo, otrčala kako je priželjkivala i kako je bilo zamišljeno. U par navrata dolazilo je do odvajanja trkačkih skupina, ali Matea je uvijek pravovremeno reagirala i pratila svoju skupinu.

 

Nagrada je već spomenutih 34:28,94 i također odličan plasman - 6.mjesto! Prije ove utrke njezin osobni rekord (a i državni mlađeseniorski) iznosio je 35:33,39, a danas je daleko premašen za više od minutu. Očito je kako je forma za natjecanje bila više nego dobro tempirana, a Matea je bila spremna kvalitetno trčati.

 

Nadamo se kako je ostalo snage za još jednu dobru utrku na 5000m koja slijedi posljednjeg dana prvenstva u Ostravi, ali o tome nešto više u idućim izvještajima.

 

Matea je zaista opravdala sva očekivanja uoči ove discipline i ne preostaje nam ništa drugo nego da njoj i treneru uputimo velike čestitke na današnjoj istrčanoj utrci! Bravo!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook