Međunarodna natjecanja

Demyanyuk Memorial: Mrčić otvorio novu sezonu s 4. mjestom i 205cm na visu (VIDEO)

Filip Mrčić Foto: AK Agram (screenshoot) Filip Mrčić

Filip Mrčić otvorio je natjecateljsku 2017. godinu nastupom u Lvivu, Ukrajini gdje se održao iznimno kvalitetan skakački (u vis) miting u spomen na Oleksiya Demyanyuka, skakača iz bivšeg SSSR koji je preminuo 1999. godine. Iste godine se počeo održavati i memorijal.

Spomenuli smo u najavi kako je Filip imao mogućnost nastupanja u juniorskoj konkurenciji, ali kako se na koncu nije nitko prijavio ranga njegove kvalitete, odlučio je 'preseliti' kod seniora. Počeo je sa 190cm i uspješno preskakao do 205cm (po 5 centimetara se dizala letvica), a na 210cm ovaj puta letvica nije ostala.

Osim toga, plasman je s obzirom na konkurenciju izrazito dobar (4. mjesto), a šteta je da temperatura u dvorani (unatoč dobroj atmosferi) nije bila koji Celzijev stupanj više.

Svakako se radi o dobrom nastupu i jednako takvim pokušajima na visini na 210cm što možete i sami pogledati u videu s isječcima svih njegovih skokova.

Uz to, s obzirom na rang kvalitete, vjerujemo kako se radi i o dobrom iskustvu skakanja među 'velikim dečkima' što uvijek može biti dobar motiv za nastavak dalje, uostalom, sezona je tek počela.

 

Čestitamo!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook