Međunarodna natjecanja

Juriša, Mrčić i Pravdica otvaraju dvoransku sezonu 2017.

Filip Pravdica, Lara Juriša i Filip Mrčić Foto: Renato Branđolica/Tomislav Kristo (CROPIX) Filip Pravdica, Lara Juriša i Filip Mrčić

Neki počinju ranije, neki kasnije, a naša dva Filipa i Lara već ovaj vikend nastupaju u svojim prvim ovosezonskim dvoranskim nastupima.

Pravdica će u subotu u Ljubljani nastupiti na skoku u dalj, a idući dan u Slovenskoj Bistrici na 60m, disciplini u kojoj bi ga mogli češće gledati nego do sad (i općenito sve sprinterske discipline). Tamo će na skoku s motkom biti i Lara Juriša u lovu na svoj novi najbolji dvoranski rezultat. 

S druge strane, drugi Filip, Mrčić, zaputio se na nešto dalji put u Ukrajinu (Lviv) na međunarodni miting skoka u vis "Memorial Demyanyuka" gdje ima više kategorija, a naš novopečeni član ipak se odlučio za nastup u onoj najjačoj, seniorskoj.

Natjecanje je to koje u svojoj povijesti (od 1999. godine) ne pamti slabiji rezultat pobjednika od 'barem' 220cm tako da nema sumnje kako se radi o jednom kvalitetnom natjecanju, vjerujemo da će tako biti i sutra, u subotu.

Sretno!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook