Međunarodna natjecanja

Čukman sigurno prema polufinalu mlađejuniorskog SP na 400m prepone! (VIDEO)

Hrvoje Čukman Foto: Renato Branđolica Hrvoje Čukman

Nastavlja se odličan dan naših u Kolumbiji na olimpijskom stadionu Pascual Guerrero gdje je nakon jutarnjeg programa i Dore Filipović u popodnevnom trčao Hrvoje Čukman na 400m prepone te opravdao sva očekivanja.

Nastupao je u 4. od šest kvalifikacijskih skupina te istrčao drugi najbrži rezultat sezone ušavši u cilj s 52.09 čime je zaslužio 2. mjesto i izravan plasman u polufinale!

Osim toga, sveukupno je to peti rezultat kada se sve skupine objedine i odlična je to najava za polufinalne skupine pogotovo jer znamo da ima brži rezultat, a i k tome navodno tehnička razina nije bila savršena što daje dodatan prostor za kvalitetan plasman.

U svakom slučaju, zaslužio je pohvale, u svom prvom nastupu na velikom natjecanju možemo reći kako se vrlo dobro snašao, nije podlegao potencijalnom pritisku i sigurnoj tremi jer nije jednostavno kad dođete na natjecanje u kojem vas neki možda već i vide u finalu (što nije bez zasluga, naravno).

Treba ići korak po korak, razloga za optimizam definitivno imamo, ali iduća stepenica i korak je polufinale koje je na rasporedu u 2:40 (petak) tako da se pripremite za malo dužu večer.

Bravo za Hrvoja, želimo mu još uspješniju utrku sutra odnosno po našem vremenu prekosutra! Čestitamo!

  • Natjecanje: Svjetsko prvenstvo za mlađe juniore i juniorke, 1.dan
  • Mjesto: Cali (COL)
  • Datum: 15.7.2015.
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook