Međunarodna natjecanja

Čestitka Sandri Perković, brončanoj na Svjetskom prvenstvu u Dohi

Jedan od vizuala natjecanja Foto: IAAF Jedan od vizuala natjecanja

Hrvatska atletika nastavila je svoj sjajan niz i kontinuitet osvajanja medalja na velikim natjecanjima i to zahvaljujući Sandri Perković koja je unatoč objektivnim poteškoćama koje je imala ne samo dan pri nastupa na ovom natjecanju već i ranije tijekom sezone uspjela završiti sezonu s još jednom velikom medaljom.

Ona je ovaj puta brončanog sjaja i sve čestitke njoj, treneru Edisu Elkaseviću i ostatku stručnog tima kao i aktualnom klubu HAAK Mladost.

Zadnji put je Hrvatska bez medalje završila u Helsinkiju još davne 2005. godine, a da to ove godine ne bi bio slučaj pobrinula se najbolja hrvatska diskašica koja je zapravo već u prvoj seriji osigurala medalju bacivši 66.72 što je zapravo jedan od najboljih ovosezonskih hitaca koje je ostvarila. Dobro je bilo i u 2. seriji, posebice u 3. sa sličnim hicem, a nakon toga očito nije išlo za nešto dalje od toga.

No zašto bi uvijek i trebalo biti tako, treba reći da su bacačice iz Kube Perez i Caballero također bile na visokoj razini s hicima 69.17 i 68.44 te kao takve osvojile 1. i 2. mjesto.

Podsjetimo kako je 2015. godine Sandra bila drugoplasirana u Moskvi da bi se već iduće godine uspješno revanširala kao zlatna olimpijka pa svakako joj želimo ostvarenje identičnog scenarija iduće godine u Tokyu.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook