Domaća natjecanja

Vikend posebnih izazova pred Erentom i Matošević

Bruno Erent i Matea Matošević Foto: Renato Branđolica Bruno Erent i Matea Matošević

Atletika ne miruje za sve, ovaj vikend se nastavlja s novim događajima pred nama. Osim Hrvatske atletske lige sjever u svojem posljednjem 5. kolu gdje će nastupati nekolicina naših mlađih, ali i starijih članova, s posebnim zanimanjem pratit ćemo hodanje u Njemačkoj i maraton u Zagrebu.

Naime, sutra u jutarnjim satima Bruno Erent debitira u najekstremnijoj i najtežoj hodačkoj disciplini, a to je pretpostavljate vjerojatno i sami, hodanje na 50km! Do sada je najduže nastupao na 20km, a ovo će biti i više nego dvostruko duža dionica. Sam nastup bit će jedno posebno ostvarenje i bez ikakvog pritiska želimo mu puno sreće!

Nedjelja nam donosi 24. izdanje Zagrebačkog maratona na kojem (naravno) nastupaju Agrameri i Agramerke, ali među imenima definitivno vrijedi istaknuti Mateu Matošević u svojem prvom nastupu na maratonu. Kao i kod hodanja na 50km, nećemo posebno ulaziti u priču o kompleksnosti i vrijednosti spomenute discipline, već se voditi što ljepšim željama za njezin, ali i ostale nastupe. Nažalost, za nedjelju vremenska prognoza nije baš sjajna po pitanju padalina, ali nadamo se da će se dogoditi što povoljniji krajnji ishod.

Možemo biti zadovoljni što imamo atletičare koji se uopće mogu dovesti u kontekst ove priče. Pratit ćemo njihove nastupe, kao i nastupe HALS-ovaca kojima također želimo što bolje nastupe!

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook