Domaća natjecanja

Nekoliko mladih i starijih Agramera/Agramerki na 5. kolu HALS-a

Nika Kozlinger Foto: Nikola Di Giusto Nika Kozlinger

Posljednje, 5. kolo Hrvatske atletske lige sjever je iza nas i ostaje nam još idući tjedan dočekati pojedinačno prvenstvo ove regije.

U 4. kolu je većina sukladno našoj najavi zaključila sezonu na stazi, ali bilo je i ovaj vikend naših članova u Varaždinu, a biti će ih i idući na zaključku ovogodišnje priče.

Kod limačica su nastupale sestre Kozlinger, Nika i Lea. Potonja je na 60m bila četvrtoplasirana u kategoriji godišta 2005. s istrčanih 9.86, a Nika je bila najbrža u vremenu od 9.26! Istu priču gledali smo na skoku u dalj gdje je bila vrlo blizu 4 metra, ali i 3.98 odličan je rezultat vrijedan pobjede! Leinih 3.16 sveukupno je bilo za 29. mjesto.

Limači Marko Orešković i Bruno Di Giusto ponovno su vodili glavnu riječ u spomenutoj dobnoj kategoriji, a discipline su bile 'standardnih' 60m i skok u dalj iz zone. Marko je skočio do 4.79, a Bruno 4.35 dok su na 60m bili posebno brzi sa osobnim rekordima od 8.40 i 8.76! U obje discipline poredak je bio isti, srebro za Brunu, zlato za Marka. Posebno je zanimljivo da su za ekipni poredak njihovi nastupi vrijedili sveukupnog 3. mjesta (74 boda), a bila su samo njih dva. 

Vremenski uvjeti i ovako nisu bili baš sjajni, a još gore je bilo danas u nedjelju kod starijih kategorija gdje su nastupali Hrvoje Čukman i Sven Cepuš. Hrvoje je za pobjedu na 300m istrčao točno 36 sekundi, a Sven je na dvostruko dužoj dionici u cilj ušao kao trećeplasirani s 1:24,53. 

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook