Domaća natjecanja

Sutra novo izdanje Ekipnog PH u krosu

Gornja Stubica iz zrazaka Foto: uzagorju.com Gornja Stubica iz zrazaka

Nakon pretprošle godine i Vinkovca, prošle godine i Varaždina, ove sezone se natjecanje održava bliže Zagrebu, u Gornjoj Stubici, a organizator je Atletski klub Rudolf Perešin.

Naš klub sutra će braniti naslov pobjednika u ovom natjecanju, s veseljem se prisjećamo prošle godine i nevjerojatne pobjede s rekordnih 86 bodova, čak dvostruko više od drugoplasiranog kluba. Osim 2013. godine, jednako uspješni bili smo u 2011. i 2012.

No svaka godina i novo natjecanje posebna su priča za sebe i sigurno nas ne očekuje lagan posao u novom pokušaju osvajanju naslova Ekipnog prvaka Hrvatske u krosu. U tome će nam pomoći 80 naših prijavljenih atletičara i atletičarki.

Sam početak natjecanja predviđen je za 12h, ponovno prvo kreću mlađi juniori na utrci dugačkoj 4000m, a kraj pripada seniorima na najdužoj utrci dana (12km) koja počinje u 15:30h. Naše članove koji putuju autobusom podsjećamo da se kreće u 9:45h!

Vremenska prognoza zasad ne sugerira padaline što je najbitnije, a temperatura se kreće od jutarnjih 4 Celzijevih stupnjeva do popodnevnih 12 Celzijevih stupnjeva.

Preporučujemo da pogledate link ispod ovog članka koji vodi na Startne listu, satnicu, tehničke upute (staza)...

Agramerima i Agramerkama želimo puno sreće u pohodu na nove uspjehe!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook