Domaća natjecanja

SAGA SE NASTAVLJA Osvojen uzastopni 8. naslov sveukupnog pobjednika kadetskog Kupa Hrvatske! (VIDEO)

Tradicionalna zajednička fotografija Foto: AK Agram Tradicionalna zajednička fotografija

Ponovno se u Rijeci održala završnica kadetskog Kupa Hrvatske na kojem smo uspjeli nastaviti sjajan nevjerojatan niz od 8. uzastopnih pobjeda!

Iako po dolasku vrijeme nije obećavalo, na kraju su taj dio priče razvio u korist atletike te s početkom prvih disciplina prestaju padaline, vjetar popušta i uvjeti su bili više nego zadovoljavajući.

Samim time, u većini slučajeva, takvi su bili i rezultati. Onaj najvažniji je kako smo sa sveukupno osvojenih 361 bodova uspjeli stići do 8. uzastopne titule najbolje ekipe na ovom uzrasnom natjecanju!

Ujedno je ovo i prvi puta nakon 2011. godine (kada je serija i započela) da su kadeti osvojili 2. mjesto (165 bodova), ali bez ikakvog spora ekipa Slavonije-Žito zasluženo je podigla pobjednički trofej u ovoj kategoriji.

Zato su kadetkinje napravile još veći posao osvojivši 1. mjesto (196 bodova), nastavile tradiciju i tako dolazimo do navedenog sveukupnog zbroja u stupcu iznad i velike, velike pobjede!

AK Slavonija-Žito sveukupno je imala 351,5 bodova dok je ASK također otišao preko granice od 300 bodova s njih 305.5.

Kao što smo pisali i prijašnjih godina, nije realno na svakom natjecanju biti na 1. mjestu (iako tome uvijek težimo i želimo to) i svjesni smo da će tu uvijek biti nekih serija koje će se započeti, nastaviti ili na koncu - prekinuti. Kao i sve u životu.

Ono što nas najviše veseli je nastavak kontinuiteta i konkurentnosti u borbi za jedan od trofeja od 1. do 3. mjesta što je uvijek glavni cilj.

Ostalo su nijanse koje ostaju na našim atletičarima i atletičarkama od kojih su mnogi bili na vrhunskoj (neki i nikad boljoj) razini za nastavak ovog sjajnog niza i potvrde dugogodišnje vrijednosti, a i tradicije u našim redovima.

Apsolutno smo ponosni na njih i nove uspjehe koje su postigli, ali i zaslužili, bravo! Donosimo i opširnije izvještaje nastupa muških i ženskih ekipa...

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook