Domaća natjecanja

Pada zavjesa na stadionsku domaću sezonu: Ekipno i Kup Hrvatske za seniore i seniorke

Borba za seniorske trofeje Foto: AK Agram Borba za seniorske trofeje

U jednoj od dužih atletskih sezona stigli smo do trenutka koji će za veliku većinu označiti kraj sezone kada su u pitanju događaji na samoj stazi.

Naravno, prave stvari zapravo tek slijede kada je u pitanju međunarodni kontekst odnosno Svjetsko prvenstvo u Dohi dok u domaćem djelu nakon ovog natjecanje slijede krosovi i cestovna natjecanja.

Izvorno je natjecanje u ovom terminu trebalo biti Kup Hrvatske, ali s obzirom na infrastrukturne probleme u 6. mjesecu i situaciji da su se radile mnoge atletske staze, tadašnje Ekipno prvenstvo Hrvatske prebacilo se i spojilo s ovim natjecanjem.

Ujedno je to izazvalo i promjene te je prošlotjednim dekretom stiglo i do promjene pravila u kojemu je ovo natjecanje zapravo dobilo format identičan juniorskom Kupu i Ekipnom prvenstvu Hrvatske. 

Odaziv je za ovaj dio sezone poprilično dobar i svakako veseli vidjeti da nas očekuje bogat natjecateljski vikend na stadionu uz Savu.

Što se samih trofeja tiče, u igri je njih 5, tri za Kup poredak (sveukupno, žene i muškarci) te dva (žene i muškarci) za poredak Ekipnog PH.

Kao i svake godine, nadamo se najboljim ishodima te odlascima na pobjednička postolja, a na koje mjesto, otkrit ćemo poslije 19h u nedjelju.

Sretno svima!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook