Domaća natjecanja

Novo toplo izdanje Božićne utrke ispunilo sva očekivanja

Veselo, razigrano, 'šareno' - onako kako je zamišljeno! Foto: AK Agram Veselo, razigrano, 'šareno' - onako kako je zamišljeno!

Božićna utrka po odazivu je potvrdila svoj status tradicije na današnji datum, a u skladu s njom ponovno smo imali prekrasno i ugodno vrijeme uz lijep odaziv najmlađih, ali i najstarijih članova.

Prošlogodišnji  i tako ponovno imali tri utrke u kojoj je samo u prve dvije nastupilo preko 120 članova i članica, a s trećom to nas svakako približava broju 200!

U tom velikom broju različiti su bili pristupi, neki su se odlučili za bitno ozbiljniji pristup naspram onih koji su se rastrčavali, a treća kategorija trudila se zajedničkim ulaskom u cilj stvoriti što ljepšu fotografiju. I uspjeli su u tome.

S razlogom ove utrke nazivamo revijalnima, na atletičarima i atletičarkama je da odaberu kako će se predstaviti publici. Najbitnije da su se svi dobro zabavili te proveli jedno ugodno jutro/podne na atletskoj stazi našeg kluba. Nakon revije uslijedila je jedna mala svečanost u kojoj smo proglasili i nagradili nekolicinu naših atletičara i atletičarki u različitim (dobnim) kategorijama. O tome uskoro opširnije u posebnom članku.

Nakon toga je uslijedila i podjela diploma za najmlađe, a bilo je i par starijih članova koji su nastavili svoj niz 'diplomiranja' na Božićnoj utrci.

Uz gosta Djeda Mraza/Božićnjaka za najmlađe poseban gost svakako bio je Jure Josipović koji je svojim dolaskom zasigurno iznenadio, ali i razveselio mnoge. Nema spora, bilo ga je lijepo vidjeti, pogotovo u ovo doba godine.

Veliko hvala svima na dolasku, uveličali ste značaj ove Božićne utrke, a ujedno i na jedan simboličan način zaključili s nama ovu uzbudljivu natjecateljsku godinu! Ponovilo se iduće godine!

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook