Domaća natjecanja

"Krosaši" nastupali na nedjeljnom 5. Savskom Brooks polumaratonu

Petra Štefanović i Josipa Livaković na postolju Foto : Ivica Livaković Petra Štefanović i Josipa Livaković na postolju

Dan nakon Ekipnog PH u krosu nekolicina naših članova nije previše odmarala i nastupali su na utrkama dugačkim 5km i 21km.

Na 5km kod muškaraca je nastupao Luka Livaković i ušao u cilj s vremenom 19:35 i osvojio 2. mjesto! Luka je na ovom natjecanju sigurno bio jedan od mlađih sudionika, ali to ga nije spriječilo da u konkurenciji od 34 trkača bude ovako visoko plasiran.

U ženskoj konkurenciji nastupilo je još više trkačica (44), a prva je u cilj stigla upravo naša Josipa Livaković s istrčanih 20:45! Iduće, 2. mjesto, pripada također jednoj našoj trkačici, godinu dana mlađoj Petri Štefanović. Njezino istrčano vrijeme je 24:05. 

Na polumaratonskoj utrci prvi od naših članova u cilj je stigao Mladen Meštrović, istrčao je 1:30:33 i zauzeo 14. mjesto. Nešto kasnije u cilj stižu još dva naša trkača, Marin Galić i Zoran Poznanović. Marinu je pripalo 76. mjesto (1:46:31), a Zoranu je pripalo 77. mjesto (1:46:45).

Uz njih spomenimo i povratnika (nakon duže vremena) atletici i trčanju, drugoplasiranog Juricu Posaveca (1:23:19), člana BK Svete Nedjelje, a vrlo vjerojatno uskoro naš novi član.

Čestitamo svima na postignutim rezultatima i plasmanima! 

  • Natjecanje: 5. Savski Brooks polumaraton - polumaraton i petica
  • Mjesto: Zagreb
  • Datum: 10.3.2013.
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook