Domaća natjecanja

Bečko-riječka dvoranska subota

Dvorana u Beču Foto: AK Agram Dvorana u Beču

Sutra nas očekuje dvostruki program prvenstva Hrvatske, jedno će se održati u Beču, drugo u Rijeci.

I dalje možemo biti žalosni što nam se prvenstvo Hrvatske u kružnoj dvorani mora održavati van Hrvatske, ali nećemo se u ovom članku baviti time, kao i uvijek, bit će prilike za nezadovoljstvo nekim drugim putem.

Srećom da je za hrvatske atletičare koji se natječu na nešto dužim disciplinama od 60m jedna normalna dvorana u Beču gdje se sada već tradicionalno održava seniorsko prvenstvo Hrvatske u disciplinama 400, 800, 1500 i 3000m. 

Natjecanje je bilo planirano za tjedan dana kasnije od aktualnog datuma, ali slijedom organizacijskih okolnosti, ispalo je da je sutrašnji dan (30.1) jedina opcija i Hrvatski atletski savez nije imao previše mogućnosti pri odabiru.

Na put u Beč će atletičari koji se natječu u sklopu programa, a bit će i onih 'izvan' programa prvenstva Hrvatske, pritom tu mislimo na skok u dalj.

Manju distancu imaju za prijeći mlađi juniori, oni se natječu na prvenstvu Hrvatske istoimene kategorije. Rijeka je ponovno domaćin, a uz predviđene discipline, održat će se i nekoliko vankonkurencijskih utrka.

Za više informacija posjetite linkove ispod članka.

Uz današnji međunarodni skakački miting u Splitu te sutrašnja dva prvenstva Hrvatske, nema sumnje kako je pred nama niz događanja, a mi se nadamo što boljim vijestima. Sretno svima!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook