Domaća natjecanja

Agrameri i Agramerice ponovno u objektivu Renata Branđolice

Valentina Slobodić Foto : Renato Branđolica Valentina Slobodić

Renato Branđolica pratio je seniorski Kup Hrvatske/Ekipno PH i juniorsko pojedinačno PH.

Uvjeriti ćete se i sami, Renato je ponovno napravio više nego izvrstan posao. Izuzetna nam je čast surađivati s fotografom ovakve klase, stoga smo odlučili nakon ova dva nova albuma otvoriti poseban odjeljak uz "Multimediju". Od današnjeg dana sve njegove dosadašnje fotografije vezane uz naš klub i atletičare možete pogledati na rubrici "U objektivu Renata Branđolice" (lijevi gornji kut naslovne stranice).

Uz dobru vijest donosimo i jednu lošu, neki su vjerovatno već primjetili kako naša Facebook stranica ovog tjedna ima probleme tehničke prirode, a koji nažalost nisu do nas. Nadamo se kako će problemi uskoro biti rješeni jer do tada nemožemo postavljati nove slike i albume. Ako ništa, barem dijeljenje linkova još funkcionira. Sva sreća pa je tu nova potencijalna socijalna mreža Google + (fotografije iz Picase su se integrirale na našoj Google plus stranici) na kojoj možete gledati sve fotografije.

Za pregled albuma Kupa Hrvatske i Ekipnog PH za seniore i seniorke koji sadrži samo slike Renata Branđolice, kliknite ovdje. Nakon što pogledate tih 147 fotografija, produžite dalje na ovaj link, radi se o još jednom albumu vezan uz Pojedinačno PH za juniore i juniorke.

Čim problem na Facebooku bude rješen, slike će se pojaviti i tamo. Dotada nam preostaje Google + (Picasa).

Uživajte!

  • Natjecanje: Kup Hrvatske/Ekipno PH za seniore i seniorke + Pojedinačno PH za juniore i juniorke
  • Mjesto: Varaždin/Zagreb
  • Datum: 16. i 17.6 / 23. i 24.6 2012
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook