Domaća natjecanja

20. Turopoljska utrka

Start jedne od utrka Start jedne od utrka

U organizaciji Maraton kluba Velika Gorica danas se održala 20. po redu Turopoljska utrka na kojoj je su nastupali i atletičari našeg kluba.

Prvo su nastupali natjecatelji na školskim utrkama duljine 1km. U ovoj konkurenciji naši su ostvarili čak tri pobjede! U muškoj konkurenciji 1. i 2. razreda pobjedio je Marko Orešković dok je Zlatko Kožuhar bio jednako uspješan u konkurenciji 5. i 6. razreda. Kod djevojčica za 5. i 6. razrede najbolja je bila Josipa Livaković. Još su nastupali i Til Ocvirk (3. i 4. razredi), Aleksandra Stefany Bižić (5. i 6. razredi), Mihael Fitz (3. i 4. razredi), Krešimir Hartl (3. i 4. razredi) i Marija Mitreković (7. i 8. razredi).

 Nakon toga uslijedila je još duža utrka na 5km, ovdje je također vrlo dobro nastupilo nekoliko naših atletičara. Drugoplasirana u konkurenciji mlađih juniorki bila je Dora Pakšec s 20:47 (29. mjesto sveukupno), a identičan plasman u konkurenciji kadetkinja ostvarila je i Marija Hartl s 20:53 (31.mjesto sveukupno). Poziciju nakon nje zauzeo je Josip Halužan s 21:04, u konkurenciji mlađih juniora vrijeme je to vrijedno 9. mjesta. Četvrtoplasirani kod kadeta bio je Luka Livaković (21:32), u cilj je ušao sveukupno kao 35. Josipa Livaković je trčala i ovdje, osvojila je 3.mjesto kod kadetkinja (22:10). U istoj konkurenciji 11.mjesto pripalo je Petri Štefanović, ona je utrku završila s istrčanih 28:53.

 U trećoj utrci, točnije polumaratonu, trčao je Mladen Meštrović i u cilj ušao s 1:26:50. Sveukupno je zauzeo 46.mjesto, a u kategoriji M40 pripada mu visoko 6.mjesto.

 Kompletne rezultate i fotografije pogledajte na stranici organizatora natjecanja, kliknite OVDJE.

 Čestitke idu našim trkačima i trkačicama na njihovim nastupima!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook