Domaća natjecanja

Agramerke ekipno najbolje polumaratonke!

U Sinju se održavalo Ekipno PH u polumaratonu i Sinjski polumaraton. Naše ekipe ponovno nisu ostale praznih ruku, Agramerke su pobjedile, a Agrameri su trećeplasirani!

 

Agramerke su osvojile prvo mjesto sa sveukupno istrčanih 2:47:35! Za našu prvu ekipnu pobjedu na ovom natjecanju pobrinule su se Matea Matošević i Ljiljana Ćulibrk. Agramerima je treće mjesto na postolju pripalo zbog sveukupno zbrojenog vremena koje glasi 3:55:23. Zasluge za uspjeh pripadaju Goranu Grdeniću, Goranu Muriću i Zoranu Poznanoviću.

 

Osim odličnih ekipnih rezultata, također se možemo pohvaliti s jednako kvalitetnim pojedinačnim rezultatima! Matea Matošević je danas istrčala 21km ispod 80 minuta, točnije 1:19:17 i osvojila 2.mjesto. Istrčano vrijeme njezin je novi osobni rekord! Ljiljani Ćulibrk je u cilj ušla s istrčanih 1:28:18, to je bio rezultat vrijedan 9.mjesta. Jednako uspješan poput Mateje bio je i Goran Grdenić u muškoj konkurenciji! On je u cilj ušao s 1:12:19. Goran Murić je u cilj ušao kao desetoplasirani s 1:17:54 dok je Zoran Poznanović zauzeo 30.mjesto, njegovo vrijeme je 1:25:10.

 

Ne zaboravljamo utrku kadetkinja na 5km, tamo je pobjedila naša Josipa Livaković!

 

Rezultate možete pogledati OVDJE.

 

Čestitamo na postignutim plasmanima, kako pojedinačno, tako i ekipno!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook