Statistika

Deset najčitanijih vijesti na internetskoj stranici u 2015. godini

Atletski klub Agram Foto: AK Agram Atletski klub Agram

Redovito sa informacijama vezane uz našu internetsku stranicu u 2015. godini završavamo s deset najčitanijih i najposjećenijih članaka.

Nitko ne može sa stopostotnom sigurnošću tvrditi kako su ovi podaci 100% točni, ali vjerujemo kako je Googleova tehnologija u ovom slučaju jedna od preciznijih.

Deset najčitanijih vijesti u 2015. godini

Napisali smo sveukupno 230 članaka u kategoriji "Vijesti" koju dodatno dijelimo na "Domaća natjecanja", "Međunarodna natjecanja" i "Ostalo" te kategorija "Intervju i izjave"

Napominjemo kako se u ovoj listi najčitanijih deset članaka nalaze isključivo vijesti. Statistika, multimedija (foto i video) i ostali sadržaji nisu uključeni u ovu listu najčitanijih deset.

1. ANKETA: Odaberite discipline za Miting otvorenja sezone 2015.

Apsolutni pogodak godine je ova anketa koja je sama po sebi ponudila niz preokreta u biranju disciplina, a sa 3423 pregleda nalazi se na užoj listi najčitanijih članaka općenito, a samim time i za ovu 2015. godinu. Bude li prilike, ponovit ćemo 'akciju' i nadamo se novom dobrom odazivu.

2. VIDEO: Kome su smetale nacionalne discipline 400 i 800m 65. izdanja 'Hanžeka'?

Jedna od tradicija ovog TOP10 pregleda je da obično imamo barem jednu kontroverzu među najčitanijim člancima, a 1262 pregleda (i još više pregleda videa) potvrđuje da volite kada se javno progovori o stvarima koje nisu dobre i kojima se ne šalje dobra poruka.

3. MATEA MATOŠEVIĆ ide na Olimpijske igre! (VIDEO)

Reakcije na socijalnim mrežama su bile fantastične, a sad vidimo i na samoj stranici, kako i ne bi, vijest o novopečenoj olimpijki zaslužuje i više od 1033 pregleda, ali s obzirom da je dosta domaćih medija prenijelo vijest, nadamo se da je Matea dobila novu publiku i ljude željne praćenja atletike.

4. Ekskluzivne fotografije s igrališta kod riječkog Kampusa, neslavan kraj atletske staze na Kantridi

Srećom, ova priča se kako stvari stoje, malo drugačije rasplela i atletika na Kantridi će (zasad) ostati tu gdje je, a broj pregleda preko 1000 (1014) jamči kako vas je u ono vrijeme cijela situacija zabrinula. I nas je.

5. ANKETA: Odaberite atletičara mjeseca za srpanj i 2015. godinu

Druga anketa koja je pronašla visok odaziv je biranja atletičara mjeseca i broj pregleda od 797 svakako je dobra sugestija da i iduće godine napravimo isto ili nešto slično.

6. EKSKLUZIVNO I PREMIJERNO prvi puta u hrvatskoj atletici: Snimke iz zraka s Mitinga otvorenja sezone 2015.

Možemo biti itekako ponosni da smo tijekom godine više puta snimali utrke iz zraka, prvi u Hrvatskoj, a i općenito na ovim prostorima, barem što se službenih natjecanja tiče. Sam članak posjećen je 640 puta dok su neki videozapise odmah gledali preko našeg YouTube kanala, što također pozdravljamo.

7. Neslužbeno: Norme za 1. Europsko mlađejuniorsko prvenstvo

Pomalo iz ničega je nastala ova vijest i članak, pretpostavljali smo da će interes ljudi iz Hrvatske biti na razini, vijest je pregledana 619 puta, a i općenito naša rubrika "Norme" u glavnom meniju broji velik broj posjeta.

8. Nikad bolji i kvalitetniji Miting otvorenja sezone: Preliminarne startne liste i satnica za izdanje u 2015. godini

Standardno već godinama među najčitanijim člancima su izvještaji ili najave našeg mitinga koji je ove godine bio u svojem do sad najkvalitetnijem izdanju, a zanimanje po broju pregleda (549) ide u prilog u toj tezi.

9. Bruno Penezić: "U 2015. cilj mi je 'skinuti' normu za Kolumbiju i ponovno osvajati medalje" (VIDEO)

Jedan od prvih članaka, a i videa u protekloj godini te debi rubrike "Intervju i izjave" bio je upravo onaj sa Brunom Penezićem kojeg smo prvog bacili 'u vatru'. Sudeći po broju pregleda članaka (541), a i i videa (689), nismo pogriješili.

10. Matošević pobjednica maratona u San Sebastianu

Prva međunarodna pobjeda u drugom maratonu naše Mateje Matošević pregledana je 513 puta i tako zaključila ovu listu od 10 najčitanijih članaka.

Na kraju ove statistike, vrijedi istaknuti kako je ovih deset najčitanijih (ili najgledanijih) pomalo i nepošteno raspoređivati jer nemaju svi jednake uvjete - neke vijesti su objavljeni ranije, neke kasnije. No ponovno ćemo reći kako se radi o banalnoj statistici koja je zanimljiva, ali i trivijalna.

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook