Povratak u prošlost

Povratak u 2012. i Rijeku (I. dio): Sjajni Islami na disku, poglavito u posljednjoj seriji (VIDEO)

Arijan Islami nedjelju (8.7.2012.) pamti samo po lijepom Foto: AK Agram Arijan Islami nedjelju (8.7.2012.) pamti samo po lijepom

Arijan Islami, finalist kvalifikacijskog dijela za Olimpijske igre mladih i ujedno posljednji čovjek od hrvatskih reprezentativaca u Azerbejdžanu uvijek će rado istaknuti kako je njegovo najomiljenije mjesto za bacanje Rijeka i stadion Kantrida.

Takve riječi uopće ne čude s obzirom na to da je Arijan tamo napravio svoje prve ozbiljnije atletske korake. 

Ovdje možete pogledati novonapravljeni video njegovog nastupa u bacanju diska - snimka sadrži dijelove iz zagrijavanja, a i samog natjecanja. No najbitniji je onaj hitac iz posljednje serije kada je bacio 54.18 (pogledati od 1:25) i tada (za većinu) senzacionalno pobijedio te na najbolji mogući način najavio početak svoje karijere u ovoj disciplini.

Sve su glasnije glasine kako je atletska staza na stadionu Kantrida stvar prošlosti i moguće je da se ovaj vikend kada se održava Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za mlađe juniore i juniorke (u trenutku pisanja ovog teksta i objavljivanja članka) ujedno i posljednji put gledamo atletičare i atletičarke, barem na spomenutoj lokaciji (pritom ne mislimo na dvoranu).

Ako zaista bude tako, bilo bi lijepo da se Arijan oprosti od "svog" mjesta na način kako je i započeo - pobjedom!

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook