Ostalo

VIDEO: Atletski klub Agram, najbolji klub Hrvatske u 2019. godini

Vizual i screenshoot kombinacija Foto: AK Agram Vizual i screenshoot kombinacija

Nedavno smo vas izvijestili kako smo 5. godinu uzastopno proglašeni najuspješnijim kolektivom u hrvatskoj atletici prema Pravilniku o bodovanju uspješnosti klubova Hrvatskog atletskog saveza.

Ovaj puta je to za 2019. godinu, a podsjetimo i kako se sveukupno radi o šestoj tituli - potvrdi najboljeg kluba Hrvatske. Uz to, u 2019. smo uspjeli održati kontinuitet i ponovno bili više nego uspješni što je za ovu razinu već i pomalo čudesno ostvarenje jer održati se na vrhu tako dugo je još teže naspram dolaska do njega.

A put nikada nije lagan, počinje 1.1 i završava 31.12., a u njemu puno, puno toga prođete da bi pronašli i izvukli ono najbolje od sebe...

Prije tri mjeseca povodom 12. obljetnice rada našeg kluba imali smo prigodni videozapis koji je vrlo dobro prošao po pregledima na našem YouTube kanalu, a kada se uračunaju i ostali servisi (Facebook ili Instagram TV) doći ćemo do toga da se navedeno gledalo preko 10 000 puta!

Navedeno nas je nagnalo na sličan princip prilikom izrade novog slavljeničkog videa, jedino što ovaj puta nije rođendanskog već pobjedničkog karaktera. Ipak radi same raznovrsnosti korišteni su drugi materijali kojih nije bilo u prvom videu.

Naravno da nikada ne uspijemo uvrstiti sve što bi htjeli, ali tako je to kada ste najbolji i kada imate pregršt sadržaja. Nešto treba i sačuvati. Ovime zaključujemo osvrt prema 2019. godini i potpuno se okrećemo novoj natjecateljskoj 2020. godini. Uživajmo!

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook