Ostalo

Počinje dvoranska sezona, otvaramo s mlađeseniorskim DPH

Dvorana na Velesajmu Foto: AK Agram Dvorana na Velesajmu

Pred nama je početak serijala vikenda dvoranskih pojedinačnih prvenstava Hrvatske, a prvi na red došli su mlađi seniori tj. uzrasti do 23 godine.

Naravno, pravo nastupa imaju i ostale kategorije (stariji i mlađi juniori), a s obzirom da ove sezone imamo specifičnost u kontekstu novog tzv. "tromeča" Hrvatske, Srbije i Slovenije, ujedno će ovo natjecanje biti i ogledno za upravo to natjecanje gdje pravo nastupa imaju po 2 atletičara/ki iz svake države.

Samim time je Hrvatski atletski savez odlučio otvoriti natjecanje za seniorske izvankonkurencijske nastupe, a kako izvorno nije bilo organizatora, odlučili smo uskočiti kako bi se navedeno održalo. 

Slijedom svih navedenih faktora odaziv je zaista dobar, i bolji od očekivanog te se nadamo i jedanko takvom natjecanju. Bez nekog posebnog navođenja imena i prezimena, preliminarne startne liste (uz satnicu i tehničke upute) su u linku ispod članka pa slobodno pogledajte navedeno.

Nekolicina se odlučila na miting u Beču, štoviše, neki od njih su to već i ranije imali u planu, poput naše Ivane Lončarek koja tamo nastupa na 60m prepone, a i 60m.

U dalekoj nam Americi počinju i neki od naših članova i članica, poput Svena Cepuša koji će u ovoj dvoranskoj sezoni osim discipline s metrima, trčati i one s jardima. Pratit ćemo ga, uostalom, kao i sve.

Na mlađeseniorskom dvoranskom prvenstvu Hrvatske istaknimo kako ove godine imamo podršku od strane Županijske ceste Zagrebačke županije kojima se i ovim putem zahvaljujemo.

Svima želimo puno uspjeha i što bolji početak sezone u 2020. godini!

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook