Ostalo

Uvjerljivo prvi na tablici osvojenih medalja za 2014. godinu s rekordnim brojem osvojenih zlata!

Hrvatski atletski savez Foto: AK Agram Hrvatski atletski savez

Natjecanja u 2014. sada su već iza nas, a mi s ponosom možemo zaključiti kako smo spomenutu godinu ponovno završili kao klub s najviše osvojenih odličja u svim kategorijama, a to potvrđuje službena statistika osvojenih medalja na pojedinačnim prvenstvima Hrvatske u 2014. godini po klubovima koju vodi Hrvatski atletski savez.

Sveukupno smo osvojili 233 medalje, preciznije 91 zlatnu, 74 srebrne i 68 brončanih medalja! U usporedbi s 2013. sveukupno smo osvojili 14 medalja manje, ali zato brojimo čak 91 zlatnu medalju što je apsolutni rekord u povijesti hrvatske atletike. Prijašnji je držao također naš klub, tada je 'probijena' granica preko 80 zlatnih medalja (točnije 82), a u sezoni iza nas napravljen je novi veliki iskorak.

Spoznaja kako u različitim dobnim kategorijama (od mlađih kadeta i kadetkinja pa sve do seniora i seniorki) imamo čak 91 prvaka države Hrvatske je zaista lijepa i razlog više da budemo zadovoljni s nedavnim ostvarenjima. Uz to, treću godinu zaredom najuspješniji smo klub po svim navedenim kriterijima!

2014. - Atletski klub Agram, sveukupno osvojene medalje

Cijeli dokument možete pogledati u linku ispod članka.

Velike čestitke i zahvala našim atletičarima, atletičarkama, trenerima, trenericama, vodstvu, prijateljima i sponzorima našeg kluba te svima onima koji su na bilo koji način su sudjelovali u ovom uspjehu. Zajedničkim snagama stigli smo do još jednog povijesnog uspjeha našeg kluba!. Niz se nastavlja, bravo!

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook