Ostalo

U 2015. godinu s novom stranicom

Screenshoot prijašnje verzije stranice Foto: AK Agram Screenshoot prijašnje verzije stranice

Nakon otprilike dvije godine, odlučili smo se za novu promjenu u kontekstu nove, još modernije i još bolje web stranice našeg kluba.

U usporedbi s prijašnjim verzijama stranica ova promjena je ponešto radikalnija, ali internetska tehnologija koja iz dana u dan ide naprijed zahtijevala je i od nas da se prilagodimo nekim zahtjevima.

Samim time se otišlo prema naprijed u kontekstu vizuala i efekata, a i fokus na atletičare dodatno je "podebljan" s njihovim rotiranjem na naslovnoj stranici. Kroz vrijeme pred nama svi oni će biti viđeni na početnoj stranici uz poneku vrlo bitnu vijest ili aktualnost.

Stranica nema još ono sve što će u budućnosti sadržavati, ali sadržaja i materijala je dovoljno da budu dostupni svima vama.  Povećana je širina i sada je poželjnija malo veća rezolucija nego inače, ali isto tako fleksibilnost (stručnije rečeno responsive izgled) je prisutna i prilagođava se bilo kakvoj rezoluciji mobitela, tableta ili računala. 

Radi svega toga i ima onaj predznak "Alpha" verzije što znači kako su moguće neke greške u početku, ali njih ćemo kroz vrijeme koje dolazi, svesti na minimum.

Uz novu stranicu vraća se rubrika koja se u prošloj verziji zapustila odnosno nije je ni bilo, a to je "Atletičar mjeseca" za koju vjerujemo kako će imati svoju popularnost kao nekad. Nije to jedini novitet, ostale možete pogledati i sami.

Nastavljamo dalje, uz postepeno poboljšavanje i nadograđivanje stranice od sutra krećemo s objavom mnogih zanimljivih statističkim podacima i rekapitulacije prošle sezone kao svojevrstan uvod u novu sezonu u 2015. godini.

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook