Ostalo

(Mlađe)kadetski ultramaraton na Velesajmu, mladi 'Balkanci' u Istanbulu, Lončarek i Mrčić na mitinzima...

Bit će poprilično 'gužvovit' vikend... Foto: AK Agram Bit će poprilično 'gužvovit' vikend...

Čeka nas jedan od popunjenijih vikenda ove godine, posebice kada je dvoranska sezona u pitanju.

Vrhunski odaziv za kadetsko i mlađekadetsko dvoransko PH

U subotu već od 10:30 počinjemo s dvoranskim prvenstvom Hrvatske za mlađe kadete i kadetkinje te starije kadete i kadetkinje, natjecanje koje je polučilo veliki odaziv (realno i veći od očekivanog) pa je to izazvalo dodatne prilagodbe i pomicanja u satnici kako bi uspjeli sve održati u jednom danu.

Zadnja disciplina je predviđena za 20h pa možemo reći da bude li sve po planovima, natjecanje bi trebalo trajati desetak sati. Preliminarne startne liste kao i ostale važne upute možete pogledati u linku ispod članka.

Gugl-Indoor miting u Linzu i skakački miting u Banskoj Bystrici

Kroz taj dan nastupat će i naši istaknuti članovi izvan Hrvatske. Konkretnije, Ivana Lončarek nastupa u Linzu na standardno dobrom mitingu i njezin kvalifikacijski nastup na 60m prepone na rasporedu je u 19:15, a potencijalno finale u 20:50 što će ujedno biti i zaključak natjecanja.

Prošli vikend smo se uvjerili kako je u vrlo dobrom raspoloženju i još boljoj formi tako da se veselimo njezinim novim utrkama.

Do tada, a i ranije trebao bi biti gotov Filip Mrčić koji će novim nastupom na skakačkom mitingu u Banskoj Bystrici  zaključiti svoju mini-međunarodnu turneju natjecanja.

Podsjetimo, 4.2 nastupao je u Stockholmu (Švedska) i skočio 2.06 da bi dva dana poslije u Brnu (Češka) rezultatski bio još bolji (2.08). Nadamo se da 9.2. može još bolje od ova dva nastupa.

3. Balkansko juniorsko dvoransko prvenstvo - u nedjelju

Idući dan (nedjelja) posvećen je Balkanskom dvoranskom juniorskom prvenstvu koje smo već ranije najavili po pitanju nastupa naših članova tj. članica. U međuvremenu je izašla i satnica za natjecanje pa tu najavu možemo proširiti:

  • Leonarda Farkaš (800m - 15:30h, 4x400m* - 17:50h)

  • Tina Šmid (1500m - 16:55)

  • Jakov Vuković (800m - 16:20, 4x400m* - 20:00h)

Vremena su izražena u našoj vremenskoj zoni, a što se štafeta tiče treba pričekati konačnu prijavu tijekom samog natjecanja. Satnicu možete pronaći u linku ispod članka.

Svima želimo puno sreće i uspjeha kroz ovaj vikend!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook