Ostalo

Vrijeme istječe: Zagreb i Beograd kao zadnje šanse za dvoransko EP u Glasgowu

Atletske dvorane u Zagrebu (gore) i Beogradu (dolje) Foto: Zagreb/Beograd info site Atletske dvorane u Zagrebu (gore) i Beogradu (dolje)

Srijeda i 20. veljače za 2019. godinu bit će zadnja šansa za ispunjenje zadanih normi kojima se može osigurati odlazak na Europsko prvenstvo u dvorani i Glasgowu.

Samim time dobili smo konkretan odaziv za Otvoreno prvenstvo Zagreba u dvorani gdje će biti onih koji će tražiti svoju šansu za još jedno veliko međunarodno natjecanje dok s druge strane ima i onih koji će ovdje i zaključiti dvoransku sezonu.

Svakako vrijedi istaknuti nastup Ane Šimić kojoj će ovo biti zadnja provjera pred Europsko prvenstvo. Ima i onih koji su nedaleko od te norme poput Matea Ružića te im je ovo još jedna šansa da uspiju u postizanju iste. Sve možete pogledati u linku ispod članka.

No dok neki traže svoju eventualnu šansu za normom, drugi ju već imaju, poput Ivane Lončarek na 60m prepone koja je to osigurala već u drugoj svojoj ovosezonskoj utrci te će joj nastup ovdje biti zadnja provjera pred Europsko prvenstvo u Glasgowu. Listu za ovo natjecanje možete provjeriti također u linku ispod članka.

Bez daljnjega, bit će ovo zanimljiva srijeda i sretno svima!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook