Ostalo

LJETNA ŠKOLA ATLETIKE Treninzi i upisi preko praznika cijelo ljeto uz dodatnu pogodnost!

Tu smo za vas cijelo ljeto! Foto: AK Agram Tu smo za vas cijelo ljeto!

Vrijeme godišnjih odmora i odlazaka na more sigurno nije prisutno kod svih roditelja i skrbnika te ih pozivamo da iskoriste priliku za upis djeteta-djece tijekom ljetnih praznika koji su započeli.

Unatoč tome što nam ove godine za navedeno razdoblje nije na raspolaganju sama atletska staza u sklopu SP "Mladost", atletika kao kraljica sportova ima tu sreću da svojom svestranošću i univerzalnošću ima štošta za ponuditi i izvan same atletske staze te naši programi normalno nastavljaju funkcionirati tijekom cijelog ljeta.

Preko ljeta (do početka školske godine 2.9.) naši programi su u idućim terminima:

  • ATLETSKI VRTIĆ (djeca dobi od 3 do 6 godina i od 7 do 12 godina*) - ponedjeljak, srijeda i petak u 18h 
    • Voditeljica treninga: Jasmina Katalinić (098 639 196 / Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)
  • ATLETSKA ŠKOLA (djeca od 12 do 18 godina i stariji*) - ponedjeljak, srijeda i petak u 17h / utorak i četvrtak u 8h / subota u 9h
    • Voditeljica treninga: Antonija Žalac (099 2303 191 / Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)
    • POSEBNA POGODNOST za 7. i 8. mjesec u vidu plaćanje članarine za svakog potencijalnog novog polaznika programa s obzirom na to da je cijena navedenog u ova 2 mjeseca neće biti 300, već 200 kuna

*Dobni uzrast nije striktno definiran već baziran prema prosječnoj dobi polaznika, postoji mogućnost prilagodbe i dogovora)

Upisi se ujedno vrše u terminima treninga, a prisutna je i mogućnost probnog (besplatnog) treninga za svakog tko bi htio probati.

Podsjećamo, svatko je dobrodošao, neovisno o svom trenutnom fizičkom stanju!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook