Ostalo

BABY Prijelazni rok: Puno novih i mladih imena u Agramu!

Grafika Grafika

Krajem prošle godine (kroz zadnja dva mjeseca) održavao se prijelazni rok koji je bio poprilično šarolik, posebice za nas kada su u pitanju oni koji su u 2020. postali našim novim članovima i članicama.

Nakon prošlogodišnjeg poprilično zvučnog zaključka prijelaznog roka, ovogodišnji se razvio u drugačijem smjeru gdje smo dobili pojačanja u segmentu mlađih uzrasta.

Inače, službeni dio procedure prijelaznog roka je praktički završen 31.12., sada je u procesu još samo žalbeni postupak koji bi do početka prvih natjecanja trebao biti zaključen i razriješen.

Tako koristimo priliku zaželjeti dobrodošlicu za sljedeće novopečene Agramere i Agramerke: Dora Dent, Ivan Dračar, Jan Zvonimir Nemet, Jurica Kovačić, Karlo, Korina i Laura Matko, Lana Obućina, Leon Sraga, Mara Goluža, Marino Jukić, Tara Marković, Tonka Kunac i Vita Novković.

Drago nam je što su se odlučili za nas i veselimo se njihovim nastupima u našim bojama u godini i godinama pred nama!

Iz kluba su u drugom smjeru otišli Tajana Židov, Ivana Grubišić, Filip Pravdica, Petra Jakopović i Lucija Keleković te im uz zahvale za svaki doprinos želimo puno sreće u nastavku karijere.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook