Međunarodna natjecanja

VIDEO: Ružić zastao u polufinalu Univerzijade

Mateo prije utrke Foto: screenshoot (FISU) Mateo prije utrke

Mateo Ružić završio je sa svojim nastupom u Napulju na 30. izdanju Univerzijade.

U konačnici nije to bio nastup koji je on sam zasigurno i priželjkivao, iako je sam početak bio dobar, kao i polovina utrka, a u samoj završnici jednostavno nije bilo još snage za nešto više ili brže od 48.02, vrijeme kojim prolazi ciljem. 

Sveukupno je time zaslužio 23. mjesto, a za prolazak u finale trebalo je istrčati po vremenu 46.31 ili biti u sporijoj skupini (uvjetno rečeno) gdje je trećeplasirani prošao s 46.57.

No mjesta za nekakvo posebno tugovanje i nema, uskoro slijede nova natjecanja pa zasigurno i nove prilike za još boljim i bržim utrkama. Čestitamo Mateu na sudjelovanju ovdje kao i samom prolasku u ovaj krug natjecanja!

P.S. Kratka poruka/komentar nevezan za Matea već uvrijeđenima-nesudionicima: Ciljano baš na dan početka natjecanja izlaziti sa žalopojkama, kritikama i 'riganjima' vatre iznimno je nekorektno i diskriminirajuće prema hrvatskim atletičarima-natjecateljima u Napulju. Za sve postoji vrijeme i mjesto, a nesimpatičan i egoističan potez uzdizanja samog sebe u datom trenutku ne priliči pravim i istinskim sportašima. Živjeli!

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook