Međunarodna natjecanja

VIDEO: Oproštaj od Berlina i 24. Europskog prvenstva

Olimpijski stadion Foto: AK Agram Olimpijski stadion

Zavjesa za ovogodišnje izdanje najjačeg seniorskog međunarodnog natjecanja (tim više što je ova godina neolimpijska) već je spuštena, a mi smo za jedan malo drugačiji osvrt pripremili novi video iz naše male 'radionice'.

On donosi neke od do sad objavljenih, ali i neke od neobjavljenih materijala uz prigodnu glazbenu pozadinu koja je (simbolično) također izvedena upravo na glavnom poprištu događanja - na kultnom i povijesno značajnom Olimpijskom stadionu, s tim da vrijedi istaknuti kako se jedan dio natjecanja održavao i na čuvenom Breitscheidplatz Squareu ("European mile").

Uživajte u ovoj 'porciji' prisjećanja mnogih trenutaka iz glavnog grada Njemačke u pozitivnom i ugodnom tonu kakav bi na kraju i trebao biti, koliko god uvijek ima pojedinaca koji idu u suprotnom smjeru. No navikli smo na to, zato pustite puste priče i naklapanja te prepustite rekapitulaciji ovog natjecanja. 

Jer, kad jednom odete iz Berlina...

Veseli nas kako se i naši članovi sve aktivnije uključuju u izradu i podjelu sadržaja, tako je naš član Luka Medvidović složio jedan 'natjecateljski highlight'  od većine materijala koje smo objavljivali putem društvenih mreža pa svakako pogledajte ovu verziju.

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook