Međunarodna natjecanja

VIDEO: Čestitka Sari Kolak, brončanoj na europskom juniorskom prvenstvu

Screenshoot, Sara Kolak nakon hica vrijednog bronce Foto: AK Agram Screenshoot, Sara Kolak nakon hica vrijednog bronce

Za novo veselje na posljednjem danu Europskog juniorskog prvenstva pobrinula se Sara Kolak na bacanju koplja gdje je osim brončane medalje postavila i novi hrvatski rekord u dvije dobne kategorije!

Prvi hitac očito nije bio 'pravi' s obzirom na prijestup, ali ono pravo vidjeli smo u drugoj seriji kada je bacila sjajnih 57.79, rezultat nedostižan za većinu ostalih njezinih konkurentice, a konkurencija ovdje nije bila bezazlena. Malo je nedostajalo i do srebrne pa čak i zlatne medalje, 11 odnosno 12 centimetara. Velike čestitke Sari Kolak i njezinim bližnjima, njezinom aktualnom klubu AK Kvarneru i treneru Petru Kurtoviću.

Govoreći o ovom natjecanju, Hrvatska reprezentacija odlazi iz Rietija s osvojene 3 medalje, jednom srebrnom i dvije brončane. Lijepo ostvarenje, još jednom čestitke svima! Novim medaljama nadamo se u Eskilstuni, Švedskoj, tamo će se održavati sljedeće Europsko prvenstvo za juniore i juniorke.

U slučaju kako ste propustili brončani hitac, vrijedan titule treće najbolje juniorke u Europi te također hitac koji je novi seniorski i juniorski rekord, možete ga pogledati sada! Stavili bismo u video što više hitaca, ali bacanje koplja za juniorke i nije bilo baš zastupljeno u prijenosu.

  • Natjecanje: Europsko prvenstvo za juniore i juniorke
  • Mjesto: Rieti (ITA)
  • Datum: 21.7.2013.
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook