Međunarodna natjecanja

VIDEO: Čestitka Sandri Perković na trećem uzastopnom europskom zlatu i novom hrvatskom rekordu

Sandra Perković, novo europsko zlato za nju Foto: AK Agram (screenshoot) Sandra Perković, novo europsko zlato za nju

Nakon pretposljednjeg dana Europskog prvenstva u Zürichu, Hrvatska broji prvu zlatnu medalju zahvaljujući sjajnoj Sandri Perković koja je svojoj bogatoj kolekciji osvojenih odličja danas dodala treće europsko zlato i pritom prebacila svoj novi osobni (ujedno državni) rekord - fantastičnih 71.08!

Ponovno je opravdala titulu favorita i najbolje u sezoni u kojoj je tek jedanput bila 'samo' drugoplasirana, a nakon jako dugo vremena svijet je već na početku 2014. godine vidio dva hitca preko 70 metara! Najbolje je sačuvala za najveće natjecanje ove sezone.

Natjecanje je otvorila sigurno i mirno, odmah je bacila 64.58, a dodatno učvršćivanje vodstva uslijedilo je već odmah u idućim serijama (drugoj i trećoj) kad je disk sletio na 67.37 odnosno 68.78. U četvrtoj nije bila zadovoljna i prestupila je, a onda je u petoj seriji stiglo 'ono pravo' i suci su izmjerili hitac od 71.08! Time je stigla do uvjerljive pobjede u usporedbi s rezultatima ostalih konkurentica!

Tako je stigla do nove uvjerljive pobjede i s trećim uzastopnim naslovom najbolje diskašice u Europi pokazala da je još uvijek itekako željna i motivirana biti najbolja unatoč nekim problemima (kao s leđima) s ozljedama koji se povremeno javljaju.

Ako ste kojim slučajem propustili njezin novi sjajan nastup ili se svih hitaca (posebice onog u petoj seriji) želite prisjetiti, možete to učiniti putem našeg videa.

Čestitamo Sandri Perković i obitelji, njezinom aktualnom klubu HAAK Mladost i treneru Edisu Elkaseviću. Tek su joj 24 godine i već je toliko osvojila, a nastavi li u ovom ritmu, uspjeha i medalja biti još više!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook