Međunarodna natjecanja

Europsko prvenstvo: Filipović, Kovačić i Senjarić sutra u konkurenciji za štafete 4x400m

Yann Senjarić, Dora FIlipović i Mateo Kovačić Foto: Renato Branđolica Yann Senjarić, Dora FIlipović i Mateo Kovačić

Peti dan Europskog prvenstva u Zurichu donosi nam kvalifikacijske utrke štafeta 4x400m gdje očekujemo nastupe Dore Filipović, Matea Kovačića i Yanna Senjarića.

Točne sastave i redoslijed još ne znamo jer nije službeno objavljeno, ali vrlo je realno i izgledno da ćemo naša tri spomenuta člana vidjeti u akciji s drugim hrvatskim reprezentativcima u borbi za što bolji rezultat.

Prvo je na rasporedu ženska 4x400m štafeta koja nastupa u drugoj skupini u 16:30h i prema ovosezonskim rezultatima možemo očekivati borbu sa Slovačkom štafetom.

Muška štafeta 4x400m također nastupa u drugoj skupini, u 17h i tu bi čak moglo biti više štafeta s kojima ćemo se nadmetati za bolji rezultat i samim time plasman.

Svakako treba spomenuti kako je plasman naših štafeta (uz ove dvije na 4x400m imamo i žensku na 4x100m) jedan lijep uspjeh i sjajna prigoda za hrvatske mlade atletičare i atletičarke da nastupe na najjačem europskom atletskom natjecanju. Treba ući smireno, bez ikakvkog pritiska i od prvog metra krenuti hrabro i beskompromisno!

Prijenos bi se trebao moći pratiti preko službene stranice Europske Atletske Asocijacije, Eurosporta ili naše državne televzije, HRT2.

Želimo svim sudionicima hrvatskih štafeta što uspješnije nastupe! Sretno!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook