Međunarodna natjecanja

VIDEO: Čestitamo Ani Šimić na osvojenoj europskoj bronci i osobnom rekordu

Brončana Ana Šimić Foto: AK Agram (screenshoot) Brončana Ana Šimić

Posljednji dan Europskog prvenstva u Zürichu donio je novi veliki uspjeh hrvatske atletike, Ana Šimić osvojila je svoju prvu europsku medalju, a ona je brončanog sjaja! Uspjelo joj je to uz novi osobni rekord od preskočenih 199cm!

U svojoj najboljoj sezoni nikad nije bolje skakala, a demonstraciju toga gledali smo i danas u Zurichu na stadionu Letzigrund!

Uspješno je preskočila 185, 190 i 194cm iz prvog pokušaja. Prve probleme vidjeli smo na 197cm, ali samo u prvom pokušaju. Već u drugom smo vidjeli novi sjajan skok i uspješno preskočenu visinu. Koncentraciju je zadržala i na sljedećoj visini od 199cm te ju preskočila uspješno iz prvog pokušaja. Ujedno je to bilo prvi puta u njezinoj karijeri da je letvica ostala stajati na spomenutoj visini!

Na 201cm smo vidjeli dobar drugi pokušaj, ali ipak danas nije išlo više od toga. No i ovako je zaista jako puno napravila i postigla svoj najveći uspjeh u karijeri. Nastavi li ovako, bit će i još većih uspjeha, podsjetit ćemo vas kako su Ani tek 24 godine i ne sumnjamo kako su pred njom samo još bolji skokovi od ovih danas.

Svih njezinih skokova možete se prisjetiti (ili ako niste slučajno gledali sada možete ispraviti taj propust) putem našeg videozapisa kojeg smo pripremili povodom njezinog uspjeha.

Čestitamo Ani Šimić i njezinim bližnjima te treneru Eduardu Josipoviću. Bravo!

  • Natjecanje: Europsko prvenstvo
  • Mjesto: Zürich (SUI)
  • Datum: 17.8.2014.
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook